Αντικατέστησε τον Andrés Rubio μετά την ανακεφαλαιοποίηση της εταιρείας
Η σουηδική Intrum AB, όπου ανήκει μέσω άλλων θυγατρικής και η Intrum Ελλάς), ανακοίνωσε ότι μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησή της, ο Andrés Rubio αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου.
Το διοικητικό συμβούλιο διόρισε τον Johan Åkerblom, μέχρι τώρα οικονομικό διευθυντή της Intrum, στη θέση του προέδρου και CEO με άμεση ισχύ. Η πρόσληψη νέου οικονομικού διευθυντή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.
Ο Johan Åkerblom εντάχθηκε στην Intrum τον Σεπτέμβριο του 2024 ως οικονομικός διευθυντής. Προηγουμένως ήταν διευθύνων σύμβουλος της Citadele Bank και πριν από αυτό, είχε αναλάβει αρκετές βασικές ανώτερες θέσεις σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, όπως CFO της SEB στη Γερμανία και CFO του τμήματος Βαλτικής της SEB.
Ο Johan Åkerblom, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε:
«Απόλαυσα πολύ τη συνεργασία μου με τον Andrés και έκανε φανταστική δουλειά ηγούμενος της Intrum σε μια κρίσιμη περίοδο για την Εταιρεία. Με την ανακεφαλαιοποίηση να έχει ολοκληρωθεί, έχουμε ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο. Ανυπομονώ για την ευκαιρία να ηγηθώ της εταιρείας και να υλοποιήσω τη στρατηγική μας».
Ο Andrés Rubio δήλωσε:
«Πέρασα υπέροχα στην Intrum και είμαι περήφανος που ηγήθηκα τόσο σημαντικών και καθοριστικών ετών για την εταιρεία. Τώρα που η ανακεφαλαιοποίηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η Intrum βρίσκεται σε ισχυρή οικονομική βάση με σαφή στρατηγική, αισθάνομαι ότι είναι καιρός να κάνω ένα διάλειμμα και, με τον καιρό, να επικεντρωθώ στην επόμενη επαγγελματική μου πρόκληση. Παραδίδω τα ηνία στον Johan, τον οποίο θεωρώ εδώ και καιρό φυσικό διάδοχό μου. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνει εξαιρετική δουλειά ως νέος Διευθύνων Σύμβουλος».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κάρνεϊ προς ΗΠΑ: «Δεν θα υπογράψουμε συμφωνία με οποιοδήποτε κόστος»
- Αλβανία: Σοβαρά επεισόδια στα Τίρανα – Μολότοφ, δακρυγόνα και συγκρούσεις με την αστυνομία
- Τραμπ: «Είμαστε πολύ κοντά» σε ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
- Κύκλωμα εκατομμυρίων πίσω από ΜΚΟ για άρρωστα παιδιά – Δωρεές, χλιδή και «στημένοι» ποδοσφαιρικοί αγώνες
- Γαλλία: Νέος γύρος έντασης στο Παρίσι – Στους δρόμους χιλιάδες νέοι για την ακρίβεια και την παιδεία
- FSB: Οι ΗΠΑ προειδοποίησαν τη Ρωσία για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα
- Binance: Αποκατέστησε το 90% των κλεμμένων κρυπτονομισμάτων – Επανεκκίνηση των αναλήψεων την Κυριακή
- Μπορούν οι Δημοκρατικοί να κερδίσουν τη Γερουσία των ΗΠΑ; Οι 10 πολιτείες που θα κρίνουν τη μάχη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








