Ξεπερνάει κάθε φαντασία το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Νίκο Τσάφο, σύμβουλο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα ενέργειας.
Ο καθηγητής Νίκος Μιχαηλίδης εντόπισε μια ανάρτηση στο τουίτερ του Νίκου Τσάφου το 2020, δηλαδή όχι και πολύ παλιά.
Σε αυτή την ανάρτηση ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρεται στην κατεχόμενη από τους Τούρκους Κύπρο, με την ονομασία Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου.
Ο Νίκος Μιχαηλίδης έγραψε στο τουίτερ με αφορμή την παραπάνω αναφορά του Τσιάφου: «Στείλτε στο σπίτι τον κάθε επικίνδυνο δημοσιοσχετίστα που έτυχε να γίνει σύμβουλος του πρωθυπουργού. Ο εν λόγω είναι λέει σύμβουλος για θέματα ενέργειας. Τους περνάνε από κανένα φίλτρο πριν τους κάνουν συμβούλους ή και εκεί με προσωπικές γνωριμίες γίνεται το παιχνίδι; Επικίνδυνος!».
Ο Νίκος Τσάφος απάντησε, κάνοντας αναφορά σε αστοχία και λάθος, γράφοντας ότι «σε μια περίοδο που εργαζόμουν ως αναλυτής στις ΗΠΑ και δεν είχα καμία επαγγελματική σχέση με την ελληνική κυβέρνηση» και ότι έσβησε την συγκεκριμένη ανάρτηση.
Η απάντησή του είναι διπλά αδικαιολόγητη, αφού συνδυάζει την «αστοχία» και το «λάθος» με τον εργοδότη του!
Προφανώς δεν έχει ακόμα καταλάβει το σφάλμα του.
Η μόνη που έσπευσε να τον υπερασπιστεί – γιατί άραγε; – είναι η κυρία Νϊκη Τζαβέλα, η οποία εκτός από πρόεδρος της εταιρείας Ιντρακάτ, επί Μπάκου, Καϋμενάκη, Εξάρχου, είναι σχολιάστρια στο τουίτερ.
Η κυρία Τζαβέλα, δικαιολόγησε το ατόπημα, λέγοντας ότι είναι από τους κορυφαίους και έκανε ένα απλό λάθος!
Ευτυχώς που επανήλθε ο Νίκος Μιχαηλίδης, λέγοντας το προφανές, πως οι κορυφαίοι δεν κάνουν τέτοια λάθη!


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πέμπτο μπαμ από Παναθηναϊκό: Στα πράσινα και ο Σιλβέν Φρανσίσκο
- Τραγωδία στα πύρινα μέτωπα: Τρεις νεκροί πυροσβέστες σε Κρήτη και Πελοπόννησο
- Πτωτικά οι ευρωπαϊκές αγορές με φόντο τη Μέση Ανατολή – Εξαίρεση το Λονδίνο
- CAPITAL CLEAN ENERGY CARRIERS CORP. - Οικονομική κατάσταση CAPITAL CLEAN ENERGY CARRIERS CORP. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Φωτιά στο Ρέθυμνο με δύο πυροσβέστες νεκρούς – Εκκενώσεις χωριών, απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης – Κι άλλος στο Γύθειο
- Εκρήξεις στο λιμάνι της Νταμιέτα στην Αίγυπτο – Πληροφορίες για επίθεση με drone
- Στο Υπουργικό η στρατηγική για τα ύδατα, η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και τα σχέδια για την πυρηνική ενέργεια
- Στο αναπτυξιακό πρόγραμμα 2026-2030 το ThessINTEC με χρηματοδότηση 30,3 εκατ. ευρώ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








