Επιχειρήσεις

Noval Property: Ολοκληρώθηκε κτήριο logistics στη Μάνδρα Αττικής

Παρέδωσε το ακίνητο προς χρήση στη μισθώτρια εταιρεία Seagull Διαμεταφορική Εμπορική Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία - Είναι το πρώτο κτήριο logistics με πιστοποίηση LEED GOLD στην Ελλάδα

Η Noval Property ολοκλήρωσε την κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων logistics στη Μάνδρα Αττικής και παρέδωσε το ακίνητο προς χρήση στη μισθώτρια εταιρεία Σήγκαλ Διαμεταφορική Εμπορική Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία (Seagull). Πρόκειται για μία καινοτόμα και περιβαλλοντικά βιώσιμη επένδυση, η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2023 και συνίσταται στην κατασκευή ενός Κέντρου Αποθήκευσης και Διανομής υψηλών προδιαγραφών, με μεγάλη αποθηκευτική ικανότητα ξηρού φορτίου, στοχεύοντας να είναι το πρώτο κτήριο logistics με πιστοποίηση LEED GOLD στην Ελλάδα.

Η Noval Property, πιστή στη στρατηγική της, σχεδιάζει και επενδύει σε Κέντρα Αποθήκευσης και Διανομής με υψηλές προδιαγραφές που εξασφαλίζουν μέγιστο αποθηκευτικό όγκο, υψηλή ευελιξία στη χρήση στατικών και δυναμικών μέσων αποθήκευσης, υψηλή λειτουργικότητα και αισθητική, βιώσιμη λειτουργία και χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης και παράδοσης του έργου, η Τζένη Μουρούσια, Chief Investment Officer της Noval Property, δήλωσε: “Η επιτυχής και εμπρόθεσμη υλοποίηση ενός ακόμη περιβαλλοντικά βιώσιμου έργου προκαλεί σε όλους εμάς στη Noval Property αισθήματα χαράς. Σήμερα, η ζήτηση για σύγχρονες αποθήκες υψηλής λειτουργικότητας είναι εξαιρετικά αυξημένη, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπάρχει μεγάλο διαθέσιμο απόθεμα περιβαλλοντικά πιστοποιημένων κέντρων logistics. Γι’ αυτόν τον λόγο, το ακίνητο είχε μισθωθεί ήδη πριν από την έναρξη της κατασκευής του. Εμείς, από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να προχωράμε στη δημιουργία καινοτόμων αναπτύξεων, θέτοντας ως στρατηγική μας προτεραιότητα την ανάπτυξη περιβαλλοντικά βιώσιμων, σύγχρονων και υψηλών προδιαγραφών επαγγελματικών ακινήτων”

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu