Ο Ρώσος δήλωσε ότι διάφορες χώρες μπορούν να προμηθεύσουν πυρηνικά το Ιράν
Τα πυρά του κατά του Ντμίτρι Μεντβέντεφ έστρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτησή του στο Truth Social, μετά από δηλώσεις του πρώην προέδρου της Ρωσίας πως «υπάρχουν χώρες έτοιμες να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα στο Ιράν».
«Μήπως άκουσα τον πρώην πρόεδρο Μεντβέντεφ, από τη Ρωσία, να πετάει αδιάφορα τη λέξη “Π” (Πυρηνικά!) και να λέει ότι αυτός και άλλες χώρες θα προμηθεύσουν πυρηνικές κεφαλές στο Ιράν; Το είπε πραγματικά αυτό ή είναι απλά ένα αποκύημα της φαντασίας μου; Αν το είπε αυτό, και αν επιβεβαιωθεί, παρακαλώ ενημερώστε με, ΑΜΕΣΑ», επεσήμανε ο Τραμπ.
Και συνεχίζει: «Η λέξη “Π” δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται τόσο άνετα. Υποθέτω ότι γι’ αυτό ο Πούτιν είναι “ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ”. Παρεμπιπτόντως, αν κάποιος νομίζει ότι το “υλικό” μας ήταν σπουδαίο το Σαββατοκύριακο, μακράν ο ισχυρότερος και καλύτερος εξοπλισμός που έχουμε, 20 χρόνια προηγμένος σε σχέση με την αγέλη, είναι τα Πυρηνικά μας Υποβρύχια. Είναι τα πιο ισχυρά και θανατηφόρα όπλα που κατασκευάστηκαν ποτέ, και μόλις εκτόξευσαν τα 30 Tomahawks – και τα 30 πέτυχαν τέλεια το στόχο τους. Έτσι, εκτός από τους σπουδαίους πιλότους των μαχητικών μας, ευχαριστούμε τον κυβερνήτη και το πλήρωμα!».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ
- ΠΑΣΟΚ: Τροπολογία για την προστασία των οφειλετών από πλειστηριασμούς χωρίς δικαστική απόφαση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πτωτικό κλείσιμο με πιέσεις σε τεχνολογία και πρώτες ύλες
- Μήνυμα ΔΣΑ σε τράπεζες και funds μετά την απόσυρση του άρθρου 23: «Τέτοιες ρυθμίσεις δεν έχουν θέση στο Κράτος Δικαίου»
- Reuters: Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Τσέλσι διεκδικεί τη διεθνή αυτοκρατορία της Lukoil
- Πετρέλαιο: Υποχώρησαν οι εξαγωγές του Κόλπου τον Οκτώβριο – Στα 17,1 εκατ. βαρέλια ημερησίως
- ΗΠΑ: Άλμα στις κενές θέσεις εργασίας τον Σεπτέμβριο – Στα 7,52 εκατομμύρια
- CrediaBank: Απέκτησε χαρτοφυλάκιο επαναεξυπηρετούμενων στεγαστικών δανείων 37,4 εκατ. ευρώ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








