Ο Ρώσος δήλωσε ότι διάφορες χώρες μπορούν να προμηθεύσουν πυρηνικά το Ιράν
Τα πυρά του κατά του Ντμίτρι Μεντβέντεφ έστρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτησή του στο Truth Social, μετά από δηλώσεις του πρώην προέδρου της Ρωσίας πως «υπάρχουν χώρες έτοιμες να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα στο Ιράν».
«Μήπως άκουσα τον πρώην πρόεδρο Μεντβέντεφ, από τη Ρωσία, να πετάει αδιάφορα τη λέξη “Π” (Πυρηνικά!) και να λέει ότι αυτός και άλλες χώρες θα προμηθεύσουν πυρηνικές κεφαλές στο Ιράν; Το είπε πραγματικά αυτό ή είναι απλά ένα αποκύημα της φαντασίας μου; Αν το είπε αυτό, και αν επιβεβαιωθεί, παρακαλώ ενημερώστε με, ΑΜΕΣΑ», επεσήμανε ο Τραμπ.
Και συνεχίζει: «Η λέξη “Π” δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται τόσο άνετα. Υποθέτω ότι γι’ αυτό ο Πούτιν είναι “ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ”. Παρεμπιπτόντως, αν κάποιος νομίζει ότι το “υλικό” μας ήταν σπουδαίο το Σαββατοκύριακο, μακράν ο ισχυρότερος και καλύτερος εξοπλισμός που έχουμε, 20 χρόνια προηγμένος σε σχέση με την αγέλη, είναι τα Πυρηνικά μας Υποβρύχια. Είναι τα πιο ισχυρά και θανατηφόρα όπλα που κατασκευάστηκαν ποτέ, και μόλις εκτόξευσαν τα 30 Tomahawks – και τα 30 πέτυχαν τέλεια το στόχο τους. Έτσι, εκτός από τους σπουδαίους πιλότους των μαχητικών μας, ευχαριστούμε τον κυβερνήτη και το πλήρωμα!».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οχι στο πλαφόν των 10 εκατομμυρίων κατοίκων είπαν οι Ελβετοί ψηφοφόροι
- Πόλεμος τιμών στα tokens από την OpenAI για να κλέψει τους πελάτες της Anthropic
- Συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν με πάγωμα του πυρηνικού προγράμματος και άρση του αποκλεισμού στα Στενά του Ορμούζ
- Ο Βιτσέντζο Μοντέλα βλέπει περιθώρια ανάκαμψης για την Τουρκία μετά το σοκ της πρεμιέρας
- Ατύχημα στο Ράλλυ Δωδώνης καθώς αγωνιστικό αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θεατές
- Μεγάλη πορεία 50.000 διαδηλωτών στη Γενεύη για τη σύνοδο των G7
- Σκληρή επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη για τη δημόσια υγεία
- Τέλος τα έργα στη Γραμμή 2 του Μετρό, σκυτάλη στη Γραμμή 3
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








