Νέα

Oμιλος Mantis (οικογένεια Κώστα Σκρέκα): Διανομέας των καταναλωτικών προϊόντων της 3Μ σε Ελλάδα – Κύπρο

Η εταιρεία Attraction S.A., μέλος του Ομίλου, αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2024 την εισαγωγή και διανομή των καταναλωτικών προϊόντων της 3M

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, στην οποία συμμετέχει μέσω της εταιρείας Fortis, η οικογένεια του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την εταιρεία ως επίσημος διανομέας των καταναλωτικών προϊόντων της στην Ελλάδα και την Κύπρο για το κανάλι του λιανεμπορίου και του D.I.Y. καναλιού, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιό του στην κατηγορία προϊόντων Οικιακής χρήσης και Προσωπικής Φροντίδας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαπραγματεύσεων, η εταιρεία Attraction S.A., μέλος του Ομίλου, αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2024 την εισαγωγή και διανομή των καταναλωτικών προϊόντων της 3M για τα Super Market, τη Μικρή Λιανική (impulse) και τις αλυσίδες DIY σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στα προϊόντα αυτά, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται τα γνωστά brands Scotch-Brite και Post-it, καθώς και συγκεκριμένοι κωδικοί της 3Μ στην κατηγορία DIY.

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη της συνεργασίας, ο Sales Director του Mantis Group, Φώτης Μικές, τόνισε:

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη συνεργασία που ξεκινάμε με την 3M. Η εμπιστοσύνη ενός ακόμη παγκόσμιου προμηθευτή, επιβεβαιώνει το κύρος και την αξιοπιστία που διακρίνουν τον Όμιλο Mantis, καθιστώντας τον πρώτη επιλογή για τη διανομή καταναλωτικών προϊόντων στην ελληνική αγορά. Η συγκεκριμένη στρατηγική σύμπραξη σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Μας παρέχει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε το εύρος των προϊόντων του χαρτοφυλακίου μας στο υφιστάμενο και εκτεταμένο δίκτυό μας, και μας καθιστά αδιαμφισβήτητο «πρωταγωνιστή» σε μια ακόμη κατηγορία. Ξεκινώντας δυναμικά τη δραστηριότητά μας για το 2024, συνεχίζουμε να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους συνεργάτες μας, για τους καταναλωτές και για τους ανθρώπους μας.»

Η εταιρεία 3Μ, με 52 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά, έχει αναπτύξει μερικά από τα πιο εμβληματικά προϊόντα στον κόσμο, ενώ κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία Εξοπλισμού Καθαρισμού, με είδη που σημειώνουν ρεκόρ πωλήσεων σε παγκόσμια κλίμακα. Μέσω της συνεργασίας της με τον Όμιλο Mantis, διασφαλίζει τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της στην ελληνική αγορά, αλλά και τις προϋποθέσεις για δυναμική ανάπτυξη στο μέλλον μέσω της αποτελεσματικής διανομής των προϊόντων της από το πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων του Ομίλου.

O Όμιλος Mantis Group, στον οποίο, μεταξύ άλλων, ανήκει η εταιρεία Attraction S.A., έχει δυναμική παρουσία στην εγχώρια αγορά από το 1974. Σήμερα, διατηρεί ηγετική θέση στον κλάδο των Fast Moving Consumer Goods (FMCGs) στην Ελλάδα, έχοντας ταυτιστεί με εταιρείες και brands υψηλής αναγνωρισιμότητας, ενώ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διανομείς αναψυκτικών, αλκοολούχων ποτών και καταναλωτικών προϊόντων. Μέσω της νέας συνεργασίας με την 3Μ, ισχυροποιεί τη θέση του στην κατηγορία προϊόντων Οικιακής χρήσης & Προσωπικής Φροντίδας, όπως είναι – για παράδειγμα – οι μπαταρίες της εταιρείας Energizer και τα προϊόντα Wilkinson Sword – προσφέροντας, τόσο στους πελάτες του όσο και στους καταναλωτές, ολοκληρωμένες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες τους.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu