Ελλάδα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Υπέβαλε την παραίτησή του ο πρόεδρος Ευάγγελος Σημανδράκος

Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης

Δεκτή έκανε την παραίτηση του Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ευάγγελου Σημανδράκου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης.

Με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο ΥπΑΑΤ δήλωσε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημανδαράκος (ΟΠΕΚΕΠΕ): «Δεν παραιτούμαι, ο Αυγενάκης δεν έχει καμία εξουσία» – Πυρά από τους κτηνοτρόφους

Τι δηλώνει ο πρόεσρος του Οργανισμού - Τι καταγγέλλουν οι Θεσσαλοί κτηνοτρόφοι για τις καθυστερήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ και του υπουργείου στο θέμα της βασικής ενίσχυσης - Για έλλειμμα εκατ. ευρώ μιλούν στην Κρήτη

«Μια καινούργια ημέρα ξεκινάει για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Η απόσταση που είχε δημιουργηθεί και η έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα και του Οργανισμού αποτελεί παρελθόν.

» Έχω δεσμευτεί ότι θα υπάρξουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η εμπιστοσύνη, η δικαιοσύνη και η διαφάνεια και να διορθωθούν τα λάθη στο μέτρο του δυνατού.

» Στόχος μας είναι, να χτίσουμε άμεσα έναν Οργανισμό που θα λειτουργεί σωστά, οργανωμένα, σύγχρονα κι εναρμονισμένα με τις υποδείξεις της κοινότητας, με έναν και μοναδικό σκοπό, την εξυπηρέτηση των αγροτών!

» Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τάξη, να υπάρξει νοικοκυροσύνη και διαφάνεια!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, κατά την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στρατάκος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο «ΟΠΕΚΕΠΕ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα μπορέσει και πάλι να ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο μέσα στο οικοσύστημα της αγροτικής ανάπτυξης».

Η επίσκεψη του κ. Στρατάκου, που είναι η πρώτη επίσκεψη μέλους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων τους, μετά τις εκλογές, πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά από την απόφαση του Δ.Σ για τον ορισμό νέων διευθυντών του Οργανισμού.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu