Στη διάθεση όλων των ενδιαφερόμενων μερών βρίσκεται ο Ενιαίος Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης 2021 που αποτυπώνει για μια ακόμη χρονιά τη δέσμευση των εταιρειών του Ομίλου ΟΤΕ στις Αρχές της Βιωσιμότητας, καθώς και την πρόοδο που έχει συντελεστεί μέσα στο 2021, με στόχο έναν πιο βιώσιμο κόσμο, καλύτερο για όλους. Με τη βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο της επιχειρηματικής του στρατηγικής και με την ενσωμάτωση όλο και περισσότερων δεσμεύσεων ESG στην επιχειρησιακή του λειτουργία, ο Όμιλος συμβάλλει με θετικό αντίκτυπο στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον.
_x000D_
«Ως εταιρεία τεχνολογίας, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να βρούμε λύσεις στις πιο επείγουσες προκλήσεις της εποχής μας, μέσω της καινοτομίας και των βιώσιμων προϊόντων και υπηρεσιών μας. Για εμάς είναι σαφές ότι η βιώσιμη επιχειρηματικότητα και η κερδοφόρος ανάπτυξη είναι έννοιες συμπληρωματικές και όχι αντικρουόμενες. Τα μικρά ή μεγαλύτερα βήματα που κάνει καθένας από εμάς μπορούν συνδυαστικά να συνεισφέρουν καθοριστικά στη δημιουργία ενός βιώσιμου κόσμου. Γιατί ο πλανήτης μας δεν αξίζει τίποτα λιγότερο. Θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και δράσεις σήμερα, για να διασφαλίσουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους αύριο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ στο μήνυμα του απολογισμού.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Στα σημαντικά αποτελέσματα που καταγράφονται στον απολογισμό περιλαμβάνονται-μεταξύ άλλων-οι επενδύσεις άνω των €3 δισ. έως το 2027, που υλοποιεί ο Όμιλος ΟΤΕ σε δίκτυα νέας γενιάς σταθερής και κινητής, FTTH και 5G, η μείωση κατά 88% των άμεσων και έμμεσων εκπομπών CO2 από την κατανάλωση ενέργειας (ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου, ντίζελ και βενζίνης) την τελευταία πενταετία, η επίτευξη μηδενικών αποβλήτων από την παροχή υπηρεσιών τεχνολογίας και η συμμετοχή του Ομίλου ΟΤΕ για 2η συνεχή χρονιά στη λίστα “World’s Most Ethical Companies” του Ethisphere Institute.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Star Bulk: Ολοκληρώνεται σήμερα η δημόσια προσφορά για την εισαγωγή της και στο Χρηματιστήριο Αθηνών
- Τραμπ: «Δεν μετανιώνω» για τον πόλεμο με το Ιράν, αλλά θα μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό;
- Στα 110 δολάρια το πετρέλαιο
- Οι Χούθι κατέλαβαν τη Μόκα στην Ερυθρά Θάλασσα: Νέα απειλή για το Μπαμπ ελ-Μαντέμπ και τις παγκόσμιες ροές πετρελαίου
- B. Αμεράνης, Revolut: «Οι τράπεζες είναι ανταγωνιστές μας»
- Πρώτα σύννεφα και μουρμούρες στο Χρηματιστήριο, οι περιπτώσεις Safe Bulkers, AKTOR, ElvalHalcor
- Θάνατος Μαζωνάκη: Η «κλινική» διαφήμιζε θεραπείες στο διαδίκτυο, αλλά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν τις έβλεπαν
- Η πορτογαλική D3 μηνύει Meta, TikTok και YouTube για «εθιστικό σχεδιασμό»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








