Τα νέα προϊόντα διατίθενται για ελάχιστο ποσό κατάθεσης 10.000 δολάρια
Δύο νέα προϊόντα προς τους πελάτες της που επιθυμούν να επενδύσουν σε δολάριo ΗΠΑ, διαθέτει πλέον η Παγκρήτια Τράπεζα.
Πρόκειται για δύο προθεσμιακές καταθέσεις, διάρκειας 6 και 12 μηνών, οι «Step Plus σε USD» που έχουν προνομιακό αυξανόμενο επιτόκιο, με μηνιαία καταβολή τόκων και αποτελούν την συνέχεια της προηγούμενης έκδοσης σε ευρώ.
Tα επιτόκια των νέων προθεσμιακών καταθέσεων, αυξάνονται κατά τη διάρκεια της κατάθεσης με μέγιστο επιτόκιο και στην 6μηνη και στην 12μηνη διάρκεια το 5%.
Τα νέα προϊόντα διατίθενται για ελάχιστο ποσό κατάθεσης 10.000$ με την προϋπόθεση ότι αφορούν νέα χρήματα στην Παγκρήτια Τράπεζα.
Παράλληλα στον πελάτη δίνεται η δυνατότητα για πρόωρη ολική ή μερική ανάληψη, χωρίς ποινή, εφόσον πραγματοποιείται κατά την ημερομηνία απόδοσης των τόκων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στην ιστοσελίδα της Παγκρήτιας Τράπεζας.
Η Παγκρήτια Τράπεζα δεν σταματά να επενδύει στη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες της, με στόχο την παροχή λύσεων που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eυρωμπάσκετ 2025: Το πρόγραμμα μεταδόσεων της ΕΡΤ από 27 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου
- Χάθηκε μια ζωή: Το ασθενοφόρο στην Αίγινα δεν ήρθε ποτέ
- Υπό έλεγχο η φωτιά στην Κάντζα Αττικής
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με απώλειες από την πολιτική κρίση στη Γαλλία – Ισχυρή πτώση ο CAC 40
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη (27/8) στη λεωφόρο Ποσειδώνος
- Bloomberg: Αρόδο έχουν αφήσει τα ΗΑΕ δεξαμενόπλοιο του Προκοπίου που μεταφέρει αργό από το Σουδάν
- Χωρίς τον Chrome η Google δεν θα είναι ίδια
- Βόρεια Χίος: Ποια μέτρα αποφασίστηκαν για την αποκατάσταση από τις φωτιές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις