Στις εκλογές των σωματείων «Σύλλογος εργαζομένων Cosmote Technical Services» (πρώην ΠΕΤ – ΟΤΕ) και στο «Πανελλαδικό σωματείο Υπαλλήλων Γερμανός»
Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει το ΠΑΜΕ (στον ΟΤΕ εκφράζεται από την Ενιαία Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων Ομίλου ΟΤΕ) για την πρόσφατη εκλογική διαδικασία (Μάιος 2024) και συγκεκριμένα στις εκλογές των σωματείων «Σύλλογος εργαζομένων Cosmote Technical Services» (πρώην ΠΕΤ – ΟΤΕ) και στο «Πανελλαδικό σωματείο Υπαλλήλων Γερμανός» (καταστήματα – αποθήκες) και αναφέρει ότι θα παρθούν συνδικαλιστικά και δικαστικά μέτρα.
Σε αναλυτική ανακοίνωση απαριθμούνται τα σημεία, όπου σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες εντοπίστηκαν προβλήματα στην εκλογική διαδικασία, τα οποία καταλογίζουν στις παρατάξεις (ΔΑΚΕ,ΠΑΣΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ) που συμμετείχαν σε κοινό ψηφοδέλτιο που πλειοψήφισε, ενώ ως ευρύτερο πεδίο των εξελίξεων αυτών, θεωρούν τις νομοθετικές εξελίξεις που επιτρέπουν την ηλεκτρονική και εξ αποστάσεως ψηφοφορία, που είναι και η διαδικασία στην οποία επικεντρώνουν την κριτική τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέα πλήγματα από τον ισραηλινό στρατό στο Ιράν, παρά τις δηλώσεις Τραμπ
- ΤτΕ: Στο 3,1% ο πληθωρισμός το 2026, πτώση στο 2,3% έως το 2028
- Euroleague και Sprite ενώνουν δυνάμεις
- ΚΥΣΕΑ: Εγκρίθηκε η «Ασπίδα του Αχιλλέα» – Καμία πρόθεση εμπλοκής στον πόλεμο του Ιράν
- Διπλή διεθνής παρουσία για ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC σε Ιαπωνία και Ελλάδα
- Κομισιόν: Απόλυτη προτεραιότητα μία ολοκληρωμένη, δίκαιη και διαρκής λύση για την Κύπρο
- Ολική ανατροπή στις αγορές μετά τις δηλώσεις Τραμπ για το Ιράν
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ανάκαμψη μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








