Ο Λάμπρος Αντωνόπουλος υποστηρίζει ότι πήρε χρήματα μόνο το 2020, με διαδικασία απολύτως νόμιμη, δεν έχει κατηγορηθεί και παραιτείται για λόγους ευθιξίας
Την παραίτησή του από γραμματέας της Νομαρχιακής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, γνωστοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (21/7) ο Λάμπρος Αντωνόπουλος, λόγω της εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ. Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη, επέστρεψε μάλιστα και το ποσό των 15.227,68 ευρώ που είχε λάβει ως επιδότηση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ το 2020, για λόγους «ευθιξίας» όπως αναφέρει στην επιστολή του.
Ο ίδιος μέσω της επιστολής παραίτησης ζητεί και την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας.
Σημειώνεται ότι είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα σε τοπικό μέσο που μιλούσαν για στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που δήλωνε βοσκοτόπια σε Τήνο και Εύβοια.
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Επιστολή Λάμπρου Αντωνόπουλου προς τον Γραμματέα Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ
Σύντροφε Γραμματέα,
Με την παρούσα μου, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Γραμματέα της Ν.Ε. Επιτροπής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και , επιπλέον, ζητώ την προσωρινή αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας.
Είναι προφανές ότι η επιχειρούμενη από συγκεκριμένους κύκλους σύνδεση του ονόματός μου με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, γίνεται με αποκλειστικό στόχο να πληγεί το ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο μιας απέλπιδας απόπειρας πολιτικού «συμψηφισμού» και θα πέσει στο κενό.
Παρά ταύτα και μόνο οι ως άνω αναφορές στο πρόσωπό μου καθιστούν μονόδρομο την παραίτησή μου.
Τονίζω, τέλος, ότι από τον ΟΠΕΚΕΠΕ πήρα χρήματα μια και μόνη χρονιά, το έτος 2020, με διαδικασία που θεωρούσα και εξακολουθώ να θεωρώ απολύτως νόμιμη και μέχρι σήμερα δεν έχω κατηγορηθεί από κανέναν και για οτιδήποτε. Επέστρεψα, δε, τα χρήματα αποκλειστικά για λόγους ευθιξίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - Ανακοίνωση – Ρυθμιζόμενη πληροφορία – ΤΙΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΚΟΙΝΩΝ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ, ΑΫΛΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ «ΑΚTOR ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ»
- Safe Bulkers, Inc. - Safe Bulkers, Inc. Sets Date for the Second Quarter 2026 Results, Conference Call, and Webcast
- Eυρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με οδηγό τις πετρελαϊκές εταιρείες – Άλμα 13,87% από Randstad
- Η Nestlé κοντά σε συμφωνία για την πώληση της μονάδας εμφιαλωμένου νερού έναντι 5 δισ. ευρώ
- Porsche: Στο τραπέζι επιπλέον 5.000 απολύσεις
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Οι δύο πρώτες άδειες MiCA για υπηρεσίες κρυπτονομισμάτων στην Ελλάδα
- Νέα δάνεια άνω των 330 εκατ. ευρώ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ – Οι όροι
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








