Μετατρέπεται σε στρατηγικό κέντρο για πολλά κέντρα διανομής της P&G στην Ευρώπη
Η P&G ανακοίνωσε την αναβάθμιση του hub της στον Ασπρόπυργο. Δημιουργεί το Warehousing Orchestration Center το οποίο θα αποτελεί στρατηγικό κέντρο για πολλά κέντρα διανομής της P&G στην Ευρώπη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
Η κίνηση συνιστά μια τομή σε ότι αφορά την προώθηση της καινοτομίας στον συγκεκριμένο κλάδο για την Ελλάδα. Στη χώρα μας θα δοκιμαστεί πιλοτικά μια νέα προηγμένη τεχνολογία μέσω ενός υπερσύγχρονου Κέντρου Ελέγχου, που θα επιτρέπει την παρακολούθηση μεταφορών και διαδικασιών σε πραγματικό χρόνο για Ευρωπαϊκά Κέντρα Διανομής.
Αυτή η διαδικασία θα τρέξει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο από την P&G και στοχεύει στην ταχύτερη, ακριβέστερη και πιο αποδοτική διανομή προς τους Ευρωπαίους καταναλωτές.
Η επιλογή της Ελλάδας ως προς την επένδυση δεν είναι τυχαία, καθώς η επιτυχής έναρξη του Athens Warehousing Center of Excellence (WCoE) το 2023 ανέδειξε τις τοπικές δυνατότητες και τοποθέτησε την Ελλάδα, ως στρατηγικό κόμβο για τις δραστηριότητές της P&G.
Υπό αυτό το πρίσμα, η στρατηγική επένδυση στην Ελλάδα είναι κάτι περισσότερο από μια επιχειρηματική πρωτοβουλία: αποτελεί μια δέσμευση για ένα κοινό μέλλον βασισμένο στην καινοτομία. Άλλωστε η επένδυση στις υποδομές συνοδεύεται με επένδυση στους ανθρώπους και στην ανάπτυξή τους.
Η P&G, με παρουσία 60 ετών στην Ελλάδα και την Κύπρο και με lovebrands, συμπεριλαμβανομένων των Ariel, Pampers, Gillette και Pantene, παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών στην Ευρώπη με ταχύτερη και ακριβέστερη διανομή προϊόντων, μετατρέποντας την επένδυση αυτή σε έναν πυλώνα ανάπτυξης για την τοπική και διεθνή αγορά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή Αμπέλα στη Σύρο
- Οριστικοποίηση κόστους επένδυσης 6,98 εκατ. ευρώ της ΑΤΛΑΣ ΤΕΪΠΣ
- Ο Βασιλιάς επέστρεψε: Ο Ομπράντοβιτς ξανά στον πάγκο του Παναθηναϊκού
- Φωτιά στη Σύρο και μήνυμα εγκατάλειψης της περιοχής Τρία Λαγκώνια
- Observer: Προς παραίτηση ο Στάρμερ τη Δευτέρα
- Μητσοτάκης: Η πλατφόρμα PosoKanei ήρθε για να μείνει (όπως και η e-Katanalotis, που έφυγε νύχτα)
- Το βίντεο του αντιπροέδρου του ΑΔΜΗΕ, Γ. Μάργαρη, που «ηλέκτρισε» την ατμόσφαιρα ενέργειας και πολιτικής
- Ημέρα του Πατέρα 2026: Ένα «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που μας δείχνουν τον δρόμο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








