Με παραίτηση των παλαιών μετόχων - Πρόκειται για την εταιρεία Nordic Leisure Travel Group και τη θυγατρική της στην Ελλάδα
Η εταιρεία Premia Properties ανακοίνωσσε ότι συμφώνησε με την «NLTG HH ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», θυγατρική της σουηδικής εταιρείας “NORDIC LEISURE TRAVEL GROUP HH Greece AB”, να βάλει έως 12,5 εκατ. ευρώ σε μελοντική αύξηση κεφαλαίου της ελληνικής εταιρείας με 1,36 ευρώ ανά μετοχή.
Η τιμή της μετοχής στο Χρημαατιστήριο Αθηνών της Premia Properties έκλεισε την Πέμπτη στα 1,16 ευρώ. Αρα ο νέος μέτοχος θα βάλει κεφάλαια με premium 17,2%.
Η ανακοίνωση της Premia Properties στο Χρηματιστήριο Αθηνών:
Η PREMIA PROPERTIES Α ΕΑΠ («PREMIA» ή «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την εταιρεία «NLTG HH ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», θυγατρική της σουηδικής εταιρείας “NORDIC LEISURE TRAVEL GROUP HH Greece AB”, να συμμετάσχει σε μελλοντική αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της PREMIA έως του ποσού των € 12.500.000, με τιμή προσφοράς €1,36 ανά μετοχή και με την προϋπόθεση παραίτησης του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων της PREMIA.
Η σχετική απόφαση και οι επί μέρους όροι θα ληφθούν από την αρμόδια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας, η οποία θα συγκληθεί μέχρι 31.12.2024 σύμφωνα με όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει ο Νόμος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αναστολή καταδιωκτικών μέτρων για την «Ένωση Σητείας – ΑΕΣ»
- Στη Wolt γενικός διευθυντής ο Ηλίας Πίτσαβος μετά την Klarna
- Ο Akylas με το «Ferto» πάει Eurovision
- Ίδρυση εταιρείας real estate από Αλέξανδρο Εξάρχου για φοιτητικές κατοικίες, ξενοδοχεία, κάμπινγκ κ.ά.
- Δευτερογενείς κυρώσεις κατά Ρωσίας: Νέο αμερικανικό μπλόκο σε πετρελαιοφόρο στον Ινδικό Ωκεανό
- Σημαντική ρύθμιση για Αττική Οδό: Κλειστό το τμήμα από Ασπρόπυργο έως Λεωφόρο Φυλής, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
- Στο έλεος της κακοκαιρίας μεγάλο τμήμα της χώρας – Σε ποιες περιοχές “χτύπησαν” οι θυελλώδεις άνεμοι και καταιγίδες
- “Στα μαχαίρια” Φίτσο και Ζελένσκι για τις ροές φυσικού αερίου από τη Ρωσία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








