Κραυγή πολιτών από τον Εβρο - Τα 11 νεογνά από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας
Σπαρακτικές εικόνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την εκκένωση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης τη νύχτα και ενώ οι φλόγες το πλησίαζαν απειλητικά.
Σε εικόνα που δημοσίευσε ο τοπικός ιστότοπος Evrostanea.gr, διακρίνονται ορισμένα από τα βρέφη, τα οποία μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία γειτονικών νομών.
Όπως έγινε γνωστό το πρωί, τα 11 νεογνά από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, μετά την απόφαση που ελήφθη για προληπτική εκκένωση του νοσηλευτικού ιδρύματος του Έβρου.
Απόγνωση
Ο κόσμος με απεγνωσμένα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθεί να κινητοποιήσει την πολιτεία για να αντιμετωπισθεί η πυρκαγιά που καίει επί ημέρες την Θράκη. Δυστυχώς ο στρατός που υποτίθεται είναι εκεί, κινητοποιήθηκε μετά από τρεις ημέρες σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Για ακούστε λίγο το παλικάρι, είναι στον Έβρο και λέει αυτά που βιώνει. Νερά ζητάνε οι άνθρωποι. Και βοήθεια από την Πολιτεία. pic.twitter.com/DoH4Ogiw2U
— Alkinoi (@alkinoi_mia) August 21, 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αυτά είναι τα Πόθεν Εσχες των πολιτικών αρχηγών και του Αλέξη Τσίπρα
- Σε ειδικό θάλαμο του Αττικού νοσηλεύεται προληπτικά ο 70χρονος ταξιδιώτης του Hondius
- ALPHA TRUST - ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦ. 4/278/12-08-03 ΤΗΣ ΕΚ (ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ)
- Εθνική Τράπεζα: 23 δισ. ευρώ ως το 2035 στην ελληνική οικονομία με “όχημα” τον ψηφιακό τομέα
- ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΔΣ
- Είναι ακριβές οι χρεώσεις της Fraport στην Ελλάδα όπως υποστηρίζει η Ryanair;
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Blackstone: Εξαγοράζει πλειοψηφικό πακέτο της Skroutz από το CVC Capital Partners
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







