Πολιτική

Πρώτες πληροφορίες για Ανασχηματισμό: Εκτός Σκρέκας, Αυγενάκης, Καιρίδης, Δόμνα μέσα Θεοδωρικάκος, Τσιάρας

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας μένει εκτός κυβερνητικού σχήματος. αφού απέτυχε να αντιμετωπίσει την ακρίβεια.

Η Νίκη Κεραμέως μετακινείται στο υπουργείο Εργασίας

Οι πρώτες πληροφορίες για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό αναφέρουν πως εκτός κυβέρνησης τίθεται ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην Κυβέρνηση επανέρχεται ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος αναλαμβάνει το υπουργείο Ανάπτυξης. Εκτός υπουργείου Ανάπτυξης και ο υφυπουργός Μάξιμος Σενετάκης, η παρουσία και το έργο του οποίου ήταν σχεδόν ανύπαρκτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις 11:30 ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός – Αναβάλλεται το υπουργικό

Από τον Υφυπουργό παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη

Επίσης επανέρχεται ο Κώστας Τσιάρας στη θέση του Λευτέρη Αυγενάκη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με υφυπουργό τον Χρήστο Κέλλα.

Η Νίκη Κεραμέως μετακινείται στο υπουργείο Εργασίας στη θέση της Δόμνας Μιχαηλίδου με υφυπουργό τον Κώστα Καραγκούνη. Ο Κώσμπαίνει στην Κυβέρνηση παρά το ότι είχε καταψηφίσει τον νόμο για τα ομόφυλα ξευγάρια.

Υπουργός Εσωτερικών αναλαμβάνει ο Θόδωρος Λιβάνιος, σήμερα αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών. Υφυπουργός Εσωτερικών θα αναλάβει ο Βασίλης Σπανάκης. Η κυρία Χαραλαμπογιάννη παραμένει.

Εκτός κυβέρνησης τίθεται και ο Δημήτρης Καιρίδης. Στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολτικής στη θέση του Δημήτρη Καιρίδη θα τοποθετηθεί ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Στη θέση του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης θα τοποθετηθεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη θέση του Στάθη Κωνσταντινίδη, ο Κώστας Γκιουλέκας.

Ως προς το Μέγαρο Μαξίμου, πληροφορίες αναφέρουν ότι εκεί θα τοποθετηθεί ο Γιώργος Μυλωνάκης.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu