Την προσφυγή κατέθεσαν η σύζυγος, οι δύο γιοί και η αδελφή του ελεγκτή Γιάννη Τζοβάρα- Οι ενάγοντες διεκδικούν από τις δύο εταιρίες αποζημίωση σε ποσό 250.000 ευρώ ο καθένας
Παρασκευή αναμένεται να συζητηθεί η πρώτη αγωγή αποζημίωσης για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, με συνολικό ποσό αποζημίωσης που ζητούν οι συγγενείς του νεκρού ελεγκτή εισιτηρίων του επιβατηγού τρένου, το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Την προσφυγή κατέθεσαν η σύζυγος, οι δύο γιοί και η αδελφή του ελεγκτή και με αυτή στρέφονται κατά του ΟΣΕ και της εταιρείας Hellenic Train.
Οι ενάγοντες διεκδικούν από τις δύο εταιρίες αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την οδύνη που υπέστησαν από την απώλεια, σε ποσό 250.000 ευρώ ο καθένας.
Ο 55χρονος Γιάννης Τζοβάρας από τη Στυλίδα είχε βάρδια ως ελεγκτής στο μοιραίο τρένο Intercity που συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Ήταν μέσα στη λίστα με τους αγνοούμενους, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 3 Μαρτίου που ταυτοποιήθηκε η σορός του και ενημερώθηκαν οι δικοί του άνθρωποι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- iPhone Duo: Το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone της Apple ξεκινά από 1.999 δολάρια
- iPhone 18 Pro και Pro Max: Καλύτερη κάμερα και αυτονομία, αλλά 100 δολάρια ακριβότερα
- Apple: Νέα εποχή, νέα iPhone, το πρώτο foldable και ανανεωμένα Watch και AirPods
- Σάλος για τα μετρητά του Τραμπ: 45.000 δολάρια σε τρεις στενούς συνεργάτες
- Ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης στο Διάστημα το 2027 – Ο Μητσοτάκης παρουσίασε τον Αδριανό Γολέμη στο Παρίσι
- Το πετρέλαιο έβαλε φωτιά στις ευρωπαϊκές αγορές
- Η αγορά «αδειάζει» τον Μπέσεντ: Τριπλασιάζει τις επαναγορές χρέους στα 6 δισ. δολάρια, αλλά οι αποδόσεις ανεβαίνουν
- Φυσικό αέριο: Πάνω από τα 80 ευρώ το TTF – Στα υψηλότερα επίπεδα από το 2023
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








