Η τροχαία έχει κλείσει τις δύο από τις τρεις λωρίδες της Ποσειδώνος λόγω μεγάλης συσσώρευσης υδάτων
Η βραδινή νεροποντή στην Αττική προκάλεσε σοβαρά προβλήματα κυρίως στα νότια προάστια. Στον Φλοίσβο οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει και η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος διεξάγεται με δυσκολία.
Η τροχαία έχει κλείσει τις δύο από τις τρεις λωρίδες της Ποσειδώνος και η κίνηση διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα ενώ συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς μέχρι να υποχωρήσουν τα συσσωρευμένα ύδατα.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο ύψος της οδού Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο στο ρεύμα προς Πειραιά.
Δείτε εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί
Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, έως και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (21-12-23) θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις, στα νότια και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Ειδικότερα, βροχές, καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις θα χτυπήσουν έως το πρωί της Πέμπτης τη νότια Κρήτη και πιθανώς τη νότια Πελοπόννησο.
Από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου – Ικαρίας) και τις ανατολικές Κυκλάδες και μέχρι το απόγευμα στα Δωδεκάνησα.
Στην Αθήνα που ξύπνησε με βροχές και γενικότερα στην Αττική, τα φαινόμενα αναμένεται αν διαρκέσουν λίγες ώρες ακόμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Έφυγε από τη ζωή ο «βασιλιάς» της μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι, σε ηλικία 91 ετών
- Porsche: Η μετοχή της αποχωρεί από τον δείκτη DAX στις 22 Σεπτεμβρίου
- Κομισιόν για καλώδιο Κρήτης – Κύπρου: «Ναι», το διερευνά η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
- Δήμος Αθηναίων: Παραχωρεί στο ΣτΕ το κτίριο του Παλαιού Εθνικού Τυπογραφείου
- ΗΠΑ: Μόνο 54.000 οι νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα τον Αύγουστο
- Έρευνα Plum: Το 52% των Ελλήνων ξεμένει από χρήματα πριν τελειώσει ο μήνας
- Η Hitachi θα επενδύσει ένα δισ. δολάρια στις ΗΠΑ για την παραγωγή ενεργειακών μετασχηματιστών
- Η γαλλική ακροδεξιά ανανεώνει τους υποψηφίους για πιθανές εκλογές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις