Απαγορεύτηκε απόπλους πλοίου με μηχανήματα της εταιρείας
Την απαγόρευση του απόπλου του πλοίου «Βασίλειος» από το λιμάνι της Λεμεσού προς τον Πειραιά, διέταξε το Τμήμα Τελωνείων, σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυπριακού τύπου.
Ο απόπλους απαγορεύτηκε γιατί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου εκδόθηκε απόφαση του Επαρχικαού Δικαστηρίου Πάφου, που δεσμεύει τον εξοπλισμό του κατασκευαστικού Ομίλου «Ιντρακάτ», ο οποίος ήταν φορτωμένος στο πλοίο για να μεταφερθεί στην Ελλάδα, μετά την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών να τερματίσει το συμβόλαιο με την εταιρεία για κατασκευή του δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχου.
Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Alphanews.live, το πλοίο θα αναχωρούσε στις δύο το μεσημέρι από το λιμάνι Λεμεσού με προορισμό τον Πειραιά φορτωμένο με βαρέου τύπου οχήματα της εταιρείας και άλλο εξοπλισμό, που είχαν χρησιμοποιηθεί στα κατασκευαστικά έργα του δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς.
Ωστόσο, μετά το δικαστικό διάταγμα που εξέδωσε το δικαστήριο κατόπιν αιτήματος υπεργολάβων του έργου που επικαλούνται οικονομικές εκκρεμότητες της εταιρείας, το Τμήμα Τελωνείων σταμάτησε τον απόπλου του «Βασίλειος»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων Α Εξαμήνου 2026
- Cenergy: Άλμα 45% στα καθαρά κέρδη, ανεκτέλεστο 3,9 δισ. ευρώ και αναβάθμιση του guidance για το 2026
- Γερμανία: Η Ράιχε προτείνει προσωρινή μείωση του ΦΠΑ στα καύσιμα από 19% σε 7%
- Σαουδική Αραβία: Σχέδιο για επαναλειτουργία του 50% του κρίσιμου πετρελαιαγωγού μέσα σε λίγες ημέρες
- Ευρωαγορές: Ανάκαμψη πριν από τη Fed – Στο +0,7% ο Stoxx 600
- MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΣΕΒ: Νέο «εργαλείο» παραγωγικότητας για τις επιχειρήσεις – Τι μετρά και πού βοηθά
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








