Η πενθήμερη συζήτηση του προϋπολογισμού θα συνεχιστεί αύριο Κυριακή - Θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματική αντιπολίτευσης
Με ομιλίες κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης, διεξάγεται σήμερα Σάββατο στη Βουλή, η τέταρτη ημέρα συζήτησης επί του κρατικού Προϋπολογισμού 2025.
Στη συζήτηση έχουν προγραμματιστεί να μιλήσουν – μεταξύ άλλων- οι υπουργοί Εξωτερικών Γ. Γεραπετρίτης, Εθνικής ‘Αμυνας Ν. Δένδιας, Παιδείας Κ. Πιερρακάκης και Υγείας. ‘Αδ. Γεωργιάδης, αλλά και δεκάδες βουλευτές όλων των παρατάξεων. Αναμένονται, επίσης, παρεμβάσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων κομμάτων, και, ενδεχομένως, πολιτικών αρχηγών.
Η πενθήμερη συζήτηση του προϋπολογισμού θα συνεχιστεί την Κυριακή, οπότε αναμένεται με ενδιαφέρον η αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των υπολοίπων αρχηγών και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει ονομαστική φανερή ψηφοφορία, η οποία -κατά παράδοση- επέχει θέση ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στον εισαγγελέα e-shop-απάτη για εικονικές εκπτώσεις έως 70% και προϊόντα που δεν παραδόθηκαν ποτέ
- Νέες συμφωνίες και νέα μέλη στο Δ.Σ. της Coffeeco Upcycle
- Ανοδος 6,4% στο μισθολογικό κόστος το α’ τρίμηνο του 2026
- ΕΛΣΤΑΤ: Ισχυρή άνοδος 16,5% του δείκτη παραγωγής στις κατασκευές το α’ τρίμηνο
- Ο Μαρσέλο Μπιέλσα ασπίδα για τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της Ουρουγουάης
- Αντάρτικο από το Τελ Αβίβ για τη συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν
- Κεσσές: Ο ρόλος του Γιάννη Σμυρλή στην υπόθεση εξαγωγής του Predator
- Συνεργασία Εθνικής Τράπεζας – ΠΟΞ για τη στήριξη 10.000 ξενοδοχειακών επιχειρήσεων
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








