Η πενθήμερη συζήτηση του προϋπολογισμού θα συνεχιστεί αύριο Κυριακή - Θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματική αντιπολίτευσης
Με ομιλίες κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης, διεξάγεται σήμερα Σάββατο στη Βουλή, η τέταρτη ημέρα συζήτησης επί του κρατικού Προϋπολογισμού 2025.
Στη συζήτηση έχουν προγραμματιστεί να μιλήσουν – μεταξύ άλλων- οι υπουργοί Εξωτερικών Γ. Γεραπετρίτης, Εθνικής ‘Αμυνας Ν. Δένδιας, Παιδείας Κ. Πιερρακάκης και Υγείας. ‘Αδ. Γεωργιάδης, αλλά και δεκάδες βουλευτές όλων των παρατάξεων. Αναμένονται, επίσης, παρεμβάσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων κομμάτων, και, ενδεχομένως, πολιτικών αρχηγών.
Η πενθήμερη συζήτηση του προϋπολογισμού θα συνεχιστεί την Κυριακή, οπότε αναμένεται με ενδιαφέρον η αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των υπολοίπων αρχηγών και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει ονομαστική φανερή ψηφοφορία, η οποία -κατά παράδοση- επέχει θέση ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2025
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - Οικονομική έκθεση QUALITY & RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ - Οικονομική έκθεση Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
- Το ρεσάλτο του Ισραήλ στην Κρήτη σε πλοιάρια που πήγαιναν βοήθεια στη Γάζα και οι ευχαριστίες προς την ελληνική Κυβέρνηση
- Ο ΔΣΑ ζητά την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών
- Το Ιράν απειλεί με «μακρά και επώδυνα» πλήγματα εάν οι ΗΠΑ επαναλάβουν επιθέσεις
- Πρόταση προανακριτικής κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για Λιβανό και Αραμπατζή λόγω του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησε ο Νικόλας Φαραντούρης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








