Η συναλλαγή εκτελέσθηκε εξωχρηματιστηριακά
Την ολοκλήρωση της μεταβίβασης λόγω γονικής παροχής 500.000 κοινών ονομαστικών μετοχών του Γεώργιου Ρούσσου προς τα δύο του παιδιά, γνωστοποίηση με ανακοίνωσή της, η εταιρεία Revoil.
Η ανακοίνωση:
Η Εταιρία με την επωνυμία «ΡΕΒΟΪΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ» ανακοινώνει, σύμφωνα με το Ν.3556/2007 ότι σε συνέχεια ενημέρωσης που έλαβε την 30/10/2024 από τον μέτοχο κ. Γεώργιο Ρούσσο, ολοκληρώθηκε την 25/10/2024 η μεταβίβαση λόγω γονικής παροχής 500.000 κοινών ονομαστικών μετοχών ΡΕΒΟΙΛ του κου Ρούσσου προς τα τέκνα του Ευάγγελο και Ιωάννα Ρούσσου.
Η συναλλαγή που εκτελέσθηκε εξωχρηματιστηριακά είχε σαν αποτέλεσμα το ποσοστό των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου του κ. Γεώργιου Ρούσσου να κατέλθει από 17,127% σε 14,845% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Wall Street: Ανάκαμψη με το βλέμμα στην εκεχειρία με το Ιράν
- ΗΠΑ: Διευρύνθηκε 4,4% στα 60,3 δισ. δολάρια το εμπορικό έλλειμμα τον Μάρτιο
- Χέγκσεθ: «Η εκεχειρία με το Ιράν παραμένει σε ισχύ»
- Δένδιας από DEFEA 2026: Οι ένοπλες δυνάμεις πρέπει να στραφούν στην εγχώρια βιομηχανία
- Πιερρακάκης στο Ecofin: Ανάγκη ενίσχυσης των ευρωπαϊκών εποπτικών μηχανισμών
- Μακρόν: Η ΕΕ να ενεργοποιήσει μηχανισμό καταστολής καταναγκασμού για τους δασμούς Τραμπ στα οχήματα
- HSBC: Πλήγμα 400 εκατ. δολαρίων στα κέρδη του α΄τριμήνου από έκθεση σε υπόθεση «απάτης»
- ΑΑΔΕ για Τυχεροπούλου: Δεν θα την ξαναπροσλάβουμε γιατί καταργήσαμε τη θέση – Μόνο αποζημίωση μπορεί να της δώσουμε
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








