Το τίμημα ανήλθε στα 2.860.152 ευρώ
Η Εταιρεία REVOIL ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2025 υπεγράφη το ιδιωτικό συμφωνητικό για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του 96,88% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ΜΑΛΤΕΖΟΣ Α.Ε. με το τίμημα να οριστικοποιείται στα δυο εκατομμύρια οκτακόσιες εξήντα χιλιάδες εκατό πενήντα δύο ευρώ (2.860.152).
Η εξαγορά πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή της εταιρείας Grant Thornton η οποία ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος της πλευράς του πωλητή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με την ενσωμάτωση της ΜΑΛΤΕΖΟΣ στον όμιλο REVOIL ανοίγονται νέοι ορίζοντες και για τους δύο εμπλεκομένους, ο Όμιλος REVOIL διαφοροποιεί το χαρτοφυλάκιό του και εισέρχεται σε ένα κλάδο με σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης, ενώ η ΜΑΛΤΕΖΟΣ κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου REVOIL θα μπορέσει να αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού εστιάζοντας στην ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της. Ο άμεσος στρατηγικός στόχος για την ΜΑΛΤΕΖΟΣ είναι η ισχυρή ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανελκυστήρες: Λήγει στις 30 Ιουνίου η προθεσμία για την απογραφή
- Χρηματοδότηση δυο νέων αθλητικών υποδομών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
- Unicredit: Στο 42,5% αύξησε το ποσοστό στην Commerzbank
- ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Μ. & Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Δ.Σ ΣΕ ΣΩΜΑ
- ΕΦΕΤ: Ανάκληση κατεψυγμένων στρειδιών «Surasang» από τη Ν. Κορέα λόγω ανίχνευσης νοροϊού
- Κομισιόν: Στα 714,27 εκατ. ευρώ το όφελος για καταναλωτές – οικονομία από τις παρεμβάσεις της Επ. Ανταγωνισμού
- ΗΠΑ και Κατάρ επέβαλαν εκεχειρία μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ μετά το νέο ξέσπασμα βίας στο Λίβανο
- Κλειστή η Ευριπίδου πάνω από 8 μήνες λόγω έργων, σε απόγνωση οι έμποροι (video)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








