Επιχειρήσεις

Revoil: Πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας

Από τον Διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης EUROCERT για την ικανότητα της εταιρείας να ανταπεξέλθει σε ενδεχόμενες απειλές, έκτακτες καταστάσεις και μη αναμενόμενες συνθήκες

Την πιστοποίησή της από τον διεθνούς αναγνώρισης Διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης EUROCERT σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22301:2019 για το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας που εφαρμόζει ανακοίνωσε η Revoil.

Το πρότυπο περιγράφει την ικανότητα της εταιρείας να ανταπεξέλθει σε ενδεχόμενες απειλές, έκτακτες καταστάσεις και μη αναμενόμενες συνθήκες, συνεχίζοντας την παροχή των προϊόντων και υπηρεσιών της σε αποδεκτά και προσυμφωνημένα επίπεδα. 

Σκοπός του είναι να προστατεύσει το προσωπικό της Revoil, να διασφαλίσει τα συμφέροντα των ενδιαφερόμενων μερών, τη φήμη και την εμπορική αξία της Εταιρείας, δημιουργώντας αυξημένη ‘ανθεκτικότητα’ έναντι των κινδύνων ή επιχειρηματικών απειλών που δύναται να επηρεάσουν τη λειτουργία της.     

Η Revoil με την εφαρμογή του προτύπου καταδεικνύει την αξία της διαχείρισης της επιχειρησιακής συνέχειας ως σημαντικού εργαλείου της στρατηγικής της στα πλαίσια ενός ευρύτερου συστήματος ορθής εταιρικής διακυβέρνησης και βιώσιμης ανάπτυξης.  

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

TAGS:

close menu