Μετά την τοποθέτηση 60 ATMs στην ίδια πόλη
To πρώτο της φυσικό κατάστημα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας ετοιμάζει η Revolut.
Σύμφωνα με άρθρο της ισπανικής εφημερίδας La Vanguardia, το πρώτο “Revolut Store” θα κάνει εγκαίνια είτε στο τέλος της χρονιάς είτε στις αρχές του 2027, στο κέντρο της πόλης, πολύ κοντά στην Plaza Catalunya, ένα από τα πιο γνωστά σημεία της πόλης.
Θα πρόκειται, δε, για έναν μεγάλο, σύγχρονο χώρο, ο οποίος θα συνδυάζει την ψηφιοποίηση με την προσωπική εξυπηρέτηση. Το προσωπικό που θα απασχολεί θα είναι πάνω από 20 άτομα.
Κατά όσα αναφέρει το ίδιο άρθρο, το κατάστημα αυτό θα θυμίζει περισσότερο Apple Store παρά κατάστημα τράπεζας. Σε αυτό, οι πελάτες θα μπορούν να λαμβάνουν εξατομικευμένες συμβουλές από experts, να ανακαλύπτουν νέες premium υπηρεσίες τις οποίες θα ενεργοποιούν επί τόπου μέσα από το δικό τους smartphone και, κυρίως, να βιώνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από το brand της Revolut.
Γιατί Βαρκελώνη
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, η Βαρκελώνη επιλέχθηκε γιατί συνιστά πεδίο δοκιμών για την Revolut σε πολλές περιπτώσεις, καθώς πρόκειται για μια πόλη διαφορετική από πολλές, όπου συνυπάρχουν τοπικοί και διεθνείς πελάτες.
Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι πρόσφατα η εταιρεία επέλεξε την Ισπανία για να λανσάρει τα δικά της, φυσικά ATMs, διαθέτοντας ήδη ένα δίκτυο 60 μηχανημάτων στη Βαρκελώνη.
Αυτό που γίνεται σαφές, είναι ότι η συγκεκριμένη πόλη αποτελεί επί της ουσίας ένα πεδίο δραστηριοτήτων με ευρεία γκάμα για τη Revolut. Πέρα από τα καταστήματα και τα ATMs, η πόλη εδραιώνεται πλέον και ως βασικό tech hub για το “μηχανοστάσιο” της Revolut στη Νότια Ευρώπη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία πρόκειται το ερχόμενο καλοκαίρι να μεταφέρει το global innovation hub της σε νέα, μεγαλύτερα γραφεία (στο κτίριο της Cuatrecasas στη διασταύρωση των Diagonal και Paseo de Gràcia), καθώς οι χώροι coworking της Aticco που χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα δεν μπορούν να καλύψουν τον ρυθμό ανάπτυξής της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με ώθηση από την πτώση του πετρελαίου – «Βουτιά» 26% για την Alstom
- Σερβία: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της Alta Banka για υπόθεση υπεξαίρεσης 430 εκατ. δολαρίων
- Alphabet: Επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων για 6 δισ. ευρώ εν μέσω πιέσεων στην τεχνολογία λόγω AI
- Στο Ανώτατο Δικαστήριο ο Τραμπ για τις εκλογές στην Καλιφόρνια – Στο στόχαστρο 20.000 ψηφοδέλτια
- Στον αέρα οι διαγωνισμοί για τα πωλητήρια σε Ακρόπολη, Κνωσό και Ολυμπία – Παρέμβαση της Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








