Με μεγάλη χαρά η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ υποδέχεται ακόμα ένα νέο, μοναδικό προϊόν στο χαρτοφυλάκιό της. Από 01/03/2023 η εταιρεία αναλαμβάνει τη διανομή του Φυσικού Μεταλλικού νερού AVATON στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.
_x000D_
Ο Χρήστος Αργυρού, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη προσθήκη του Avaton στο χαρτοφυλάκιό μας, καθώς πρόκειται για ένα διαφοροποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας με μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά που προσδοκούμε μαζί με τα υπόλοιπα της γκάμας μας να συμπληρώσουν άψογα τις επιλογές που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, αρχής γενομένης από τη θερινή σαιζόν 2023.»
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, το φυσικό μεταλλικό νερό AVATON, αγνό και καθαρό, πηγάζει εδώ και αιώνες από την παρθένα φύση του Αγίου Όρους. Τα απαράμιλλα γευστικά του χαρακτηριστικά αναβλύζουν από τις προστατευόμενες αρτεσιανές πηγές στη Μοναστική Πολιτεία του Αγίου Όρους, μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, μακριά από κάθε ανθρώπινη παρέμβαση. Πρόκειται για ένα νερό τόσο μοναδικό, όσο και ο τόπος που το γέννησε. (περισσότερα για το AVATON https://avatonwater.com/gr/%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%ba%ce%ae/ )
_x000D_
Το AVATON θα είναι διαθέσιμό σε χώρους υψηλής γαστρονομίας,premium ξενοδοχεία και resort και θα διατίθεται σε γυάλινες συσκευασίες 750ml και 375ml σε φυσικό μεταλλικό νερό και ανθρακούχο μεταλλικό νερό καθώς και PET συσκευασίες σε φυσικό μεταλλικό νερό των 750ml, 500ml και 375ml.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- iPhone Duo: Το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone της Apple ξεκινά από 1.999 δολάρια
- iPhone 18 Pro και Pro Max: Καλύτερη κάμερα και αυτονομία, αλλά 100 δολάρια ακριβότερα
- Apple: Νέα εποχή, νέα iPhone, το πρώτο foldable και ανανεωμένα Watch και AirPods
- Σάλος για τα μετρητά του Τραμπ: 45.000 δολάρια σε τρεις στενούς συνεργάτες
- Ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης στο Διάστημα το 2027 – Ο Μητσοτάκης παρουσίασε τον Αδριανό Γολέμη στο Παρίσι
- Το πετρέλαιο έβαλε φωτιά στις ευρωπαϊκές αγορές
- Η αγορά «αδειάζει» τον Μπέσεντ: Τριπλασιάζει τις επαναγορές χρέους στα 6 δισ. δολάρια, αλλά οι αποδόσεις ανεβαίνουν
- Φυσικό αέριο: Πάνω από τα 80 ευρώ το TTF – Στα υψηλότερα επίπεδα από το 2023
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








