Η γνωστή επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη έξι ώρες αργότερα και διαπιστώθηκε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ
Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα 30/08 η 45χρονη ιδιοκτήτρια πολυτελούς αυτοκινήτου, το οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της Παρασκευής σε τροχαίο με εγκατάλειψη, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών.
Η Τροχαία έρευνα εάν η 45χρονη κατάφερε να σπάσει μόνη της την ηλιοροφή του αυτοκινήτου της και να φύγει από το σημείο του ατυχήματος ή κάποιος άλλος το έκανε απ’ έξω, ώστε να απεγκλωβιστεί από το όχημά της.
Η 45χρονη εντοπίστηκε χθες και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπου φέρεται να ομολόγησε ότι οδηγούσε το πολυτελές αυτοκίνητο τη στιγμή της σύγκρουσής του με δεύτερο αυτοκίνητο, από το οποίο απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένα δύο άτομα- ένας άνδρας και μία γυναίκα.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, καθώς οι σχετικές μετρήσεις αλκοτέστ έδειξαν ότι τα ποσοστά αλκοόλης ήταν άνω του επιτρεπόμενου ορίου.
Η γυναίκα εντοπίστηκε από τις αρχές στο σπίτι της όπου μετέβη μετά το τροχαίο και αφού εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος.
Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ο άνδρας φέρει ελαφρότερα τραύματα, ενώ η γυναίκα έχει υποστεί πιο σοβαρό τραυματισμό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μπλόκο από τις ΗΠΑ αλλά πλήρης αποζημίωση από τη FIFA για τον κορυφαίο Σομαλό διαιτητή
- My Market: Επεκτείνεται σε Κυκλάδες και Θεσσαλονίκη το δίκτυο
- PROFILE A.E.B.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Carpo: Εν μέσω Μεσανατολικής κρίσης, άνοιξε νέο κατάστημα στη Ντόχα
- Ξεκινά η μάχη για τη συνταγματική αναθεώρηση με φόντο τις προτάσεις των κομμάτων
- ΟΤΕ Α.Ε. - Ανακοίνωση Αγορά Ιδίων Μετοχών
- Ο πολιτισμός φαίνεται όταν αδειάζουν οι εξέδρες (vid)
- ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΕ - ΑΓΟΡΕΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








