Η σύμβαση αφορά στην προμήθεια 165.400 MWh ηλεκτρικής ενέργειας
Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας ανακοινώνει τη σύναψη μιας σημαντικής συμφωνίας με την EΥΔΑΠ, ύψους 38,5 εκατ. ευρώ, πλέον ΦΠΑ, για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας.
Η σύμβαση αφορά στην προμήθεια 165.400 MWh ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των ενεργειακών αναγκών της EΥΔΑΠ για τον επόμενο χρόνο με δικαίωμα παράτασης για επιπλέον 6 μήνες.
Το Φυσικό Αέριο αναδείχθηκε ανάδοχος υποβάλλοντας την βέλτιστη οικονομική προσφορά στο πλαίσιο ηλεκτρονικού διαγωνισμού που διενήργησε η EΥΔΑΠ.
Ο Γενικός Διευθυντής στο Φυσικό Αέριο, Ιωάννης Μητρόπουλος, δήλωσε μετά την υπογραφή της συμφωνίας:
«Η συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ είναι σημαντική για το Φυσικό Αέριο καθώς εντάσσουμε στο χαρτοφυλάκιό μας και έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε ανταγωνιστικές ενεργειακές λύσεις στη μεγαλύτερη εταιρεία ύδρευσης στην Ελλάδα. Η συμφωνία αυτή διασφαλίζει διαρκώς ανταγωνιστικές τιμές σε μια αγορά που χαρακτηρίζεται από μεγάλη ρευστότητα και έντονες διακυμάνσεις. Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για παροχή αξιόπιστης και βιώσιμης ενέργειας επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες με προτεραιότητα την οικονομία και την βιώσιμη ανάπτυξη.»
Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ως μέλος του Ομίλου ΔΕΠΑ Εμπορίας και ο πλέον ιστορικός πάροχος ενέργειας στην Ελλάδα με πορεία 167 ετών, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον ενεργειακό τομέα της Ελλάδας. Με όχημα τις καινοτόμες λύσεις με τεχνολογίες αιχμής και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες προς όφελος των καταναλωτών συμβάλλει στην ενεργειακή μετάβαση της χώρας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέες απειλές Τραμπ κατά του Ιράν και επιθέσεις Ισραηλινών, πώς ανταπαντούν οι Φρουροί της Επανάστασης
- Θάνατος Χαμεϊνί: Η επόμενη μέρα για την ηγεσία του θεοκρατικού καθεστώτος στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
- Η Ιρανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε το θάνατο του Χαμεϊνί και κηρύσσει πένθος 40 ημερών
- Euroleague: Ανέβαλε τον αγώνα Χάποελ Τελ Αβίβ – Παρί στο Ισραήλ
- «Νεκρός ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ», αναφέρει ο Τραμπ σε ανάρτηση στο Truth Social
- Πυκνώνουν οι ενδείξεις για το θάνατο του Χαμενεΐ
- Fiba: Αναβολή αγώνων στην Ασία για τα προκριματικά του Κυπέλλου 2027 μετά τις επιθέσεις στο Ιράν από ΗΠΑ και Ισραήλ
- Αμπάς Αραγτσί: «Ακατανόητη η στάση των ΗΠΑ ενώ βρισκόμασταν σε διαπραγματεύσεις»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








