Με αντικείμενο ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στην περιφερειακή οδό
Δυο συσκέψεις του Συντονιστικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το Fly Over, με αντικείμενο ρυθμίσεις άμεσης επέμβασης για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στην περιφερειακή οδό σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, την απρόσκοπτη λειτουργία της αγοράς, αλλά και το ζήτημα των φορτοεκφορτώσεων, συγκαλεί, σήμερα (Πέμπτη 7/8), ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, στο ΥΜΑΘ.
Η πρώτη σύσκεψη είναι προγραμματισμένη στις 09:00 και θα εξετάσει βελτιωτικές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση της εκτροπής των αυτοκινήτων, που κινούνται στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, σε περίπτωση που υπάρξει έκτακτη ανάγκη. Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας (Τροχαία Θεσσαλονίκης), της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Εγνατίας Οδού και εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρείας.
Η δεύτερη σύσκεψη θα ξεκινήσει στις 11.00 και θα αφορά την εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της αγοράς αλλά και τον εξορθολογισμό των φορτοεκφορτώσεων αγαθών και εμπορευμάτων. Θα συμμετάσχουν δήμαρχοι του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων και των Εμπορικών Συλλόγων της πόλης.
Μετά το πέρας των συσκέψεων θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τέμπη, σύμβαση 717: Στο εδώλιο ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, «ο κράτος υπερασπίζεται τους κατηγορούμενους» (vid)
- Ιράν: Διαψεύδει ότι εξαπέλυσε επίθεση κατά του «φίλου και γείτονα» Ομάν
- Η ΕΕ καλεί την Ουκρανία να δώσει πρόσβαση σε αγωγό μεταφοράς ρώσικου πετρελαίου
- Eurobank: Στο 4,96% έπεσε το ποσοστό της CGC
- Η ΓΕΚ Τέρνα απέκτησε το 9,71% των μετοχών της ΕΥΔΑΠ, εξαγόρασε τη συμμετοχή του Πόλσον
- TotalEnergies: Παίρνει μέτρα για τον επαναπατρισμό των οικογενειών υπαλλήλων της στη Μ. Ανατολή
- Kανείς δεν χάνεται: Μετά τα ΕΛΤΑ, Εκτελεστικός Πρόεδρος στα Ελληνικά Οινοποιεία ο Γρηγόρης Σκλήκας
- Χρηματιστήριο: «Βυθίστηκε» με -5,75% στη δίνη του πολέμου στη Μέση Ανατολή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








