Πρακτικά περιορίζεται το εύρος τιμής διάθεσης μεταξύ 7,55 με 7,65 ευρώ ανά μετοχή - Δεύτερη αλλαγή σήμερα στο εύρος τιμών
Κατώτατο όριο τα 7,55 ευρώ βάζει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ ) στο placement για το 10% της Εθνικής Τράπεζας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΧΣ , οι «προσφορές κάτω του ποσού των επτά ευρώ και πενήντα πέντε λεπτών (€7,55) ανά προσφερόμενη μετοχή, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ληφθούν υπόψιν στην κατανομή προσφερόμενων μετοχών».
Νωρίτερα, σήμερα το ΤΧΣ περιόρισε το εύρος τιμών στο οποίο υποβάλλονται οι προσφορές θέτοντας εύρος τιμών €7,40 έως €7,65 από €7,30 έως €7,95 που ήταν προηγουμένως. Η αλλαγή οφείλεται στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.
Η ανακοίνωση του ΤΧΣ
«Σχετικά με την προσφορά από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας («ΤΧΣ») υφιστάμενων κοινών, ονομαστικών, άυλων, με δικαίωμα ψήφου μετοχών, εισηγμένων στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (το «Χ.Α.»), ονομαστικής αξίας εκάστης €1,00 (οι «Προσφερόμενες Μετοχές») στο μετοχικό κεφάλαιο της «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.» («ETE»)
Αθήνα, 02.10.2024
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17, παρ. 2 του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1129 και εν όψει της ισχυρής ζήτησης που έχει εκδηλωθεί έως τώρα στο πλαίσιο της διεθνούς προσφοράς, σύμφωνα με την από 2 Οκτωβρίου 2024 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΤΧΣ, οι διαχειριστές της διεθνούς προσφοράς θα ενημερώσουν τους επενδυτές που συμμετέχουν στην διεθνή προσφορά ότι προσφορές κάτω του ποσού των επτά ευρώ και πενήντα πέντε λεπτών (€7,55) ανά Προσφερόμενη Μετοχή, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ληφθούν υπόψιν στην κατανομή Προσφερόμενων Μετοχών».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Βασιλική υποδοχή του Τραμπ στην Ιαπωνία
- Μελόνι: Να μην παραπονιούνται οι τράπεζες για τα 5 δισ. ευρώ φόρο
- ΑΑΔΕ: Παράταση έως 30/10 για υποβολή των «Δηλώσεων Βραχυχρόνιας Διαμονής» Σεπτεμβρίου
- Wall Street: Προς νέα ρεκόρ ενόψει εμπορικής συμφωνίας ΗΠΑ – Κίνας
- Kaizen Gaming: «Operator of the Year» και για το 2025
- Γαλλία: Ξεκινά η δίκη για σεξιστικό διαδικτυακό εκφοβισμό κατά της Μπριζίτ Μακρόν
- Κρήτη: Παραδόθηκε ο 23χρονος που εκτέλεσε τον 52χρονο στην Κίσσαμο
- Fitch: Αναβάθμισε την Πειραιώς σε «ΒΒΒ-» με σταθερές προοπτικές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









