Ο Αντιεισαγγελέας Εφετών Λάρισας παρέπεμψε το αίτημα στο Δικαστικό Συμβούλιο
Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση των Τεμπών, ενώ συνεδριάζει των Συμβούλιο Εφετών για να εξετάσει το αίτημα ακύρωσης της πραγματογνωμοσύνης, σχετικά με τρία νέα βίντεο, που παραδόθηκαν στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή από τον νομικό σύμβουλο της εταιρείας, στις 5 Φεβρουαρίου.
Υπενθυμίζεται, ότι ο ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη, είχε υποβάλει αίτημα ακύρωσης της πραγματογνωμοσύνης που συντάχθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2025 για τα τρία νέα βίντεο που εμφανίστηκαν δύο χρόνια μετά το δυστύχημα, με την αιτιολογία ότι οι τεχνικοί σύμβουλοι των θυμάτων δεν κλήθηκαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία.
Ο Αντιεισαγγελέας Εφετών Λάρισας παρέπεμψε το αίτημα στο Δικαστικό Συμβούλιο, ζητώντας να κηρυχθεί άκυρη η πραγματογνωμοσύνη, που αφορά το βιντεοσκοπικό υλικό από τις σήραγγες Πλαταμώνα και Ρωξάνης και τη διενέργεια νέας εξέτασης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Έρχεται εξίσωση πτυχίων ΤΕΙ με ΑΕΙ
- Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις του 2026
- Χτυπήθηκε ελληνόκτητο πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα – Καλά στην υγεία τους οι ναυτικοί
- Ιρανικός πύραυλος έπληξε το ελικοδρόμιο της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Βαγδάτη
- Σοκ στο Άμστερνταμ: Έκρηξη σε εβραϊκό σχολείο
- ΗΠΑ: Στην αγορά ρίχνει ο Τραμπ τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου για να ρίξει τις τιμές
- Ανησυχία στο Τόκιο μετά την εκτόξευση πυραύλου από την Βόρεια Κορέα
- Ιράν: Τι σηματοδοτεί η αμερικανική επίθεση στη νήσο Χαργκ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








