Η ATALE Enterprises προέβη στη διάθεση ποσοστού 5,613% και πλέον δεν κατέχει άμεσα ή έμμεσα μετοχές της εταιρείας
H ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή Α.Β.Ε.Τ.Ε., ενημερώνει ότι έλαβε σήμερα γνωστοποίηση από το νομικό πρόσωπο ATALE Enterprises Limited, ότι στις 28/11/2024 επήλθε μεταβολή (μείωση) στα δικαιώματα ψήφου του ως άνω μετόχου, τα οποία κατήλθαν του 5% και συγκεκριμένα προέβη στη διάθεση ποσοστού 5,613% επί των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας και πλέον δεν κατέχει άμεσα ή έμμεσα μετοχές και δικαιώματα ψήφου της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.
Στην ίδια ως άνω γνωστοποίηση, το νομικό πρόσωπο ATALE ENTERPRISES LIMITED γνωστοποιεί ότι είναι ελεγχόμενη εταιρεία από το φυσικό πρόσωπο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, o οποίος μετά την παραπάνω μεταβολή δεν κατέχει έμμεσα την ως άνω συμμετοχή στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ A.B.E.T.E.
Παρόμοια γνωστοποίηση έλαβε η Εταιρεία και από το φυσικό πρόσωπο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος επανέλαβε την ως άνω διάθεση δικαιωμάτων ψήφου μέσω του ελεγχόμενου από τον ίδιο νομικού προσώπου ATALE ENTERPRISES LIMITED.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μάχη διαρκείας Unisystems-ΣΕΠΕ: Τί αναφέρουν οι δύο πλευρές στο Financial Report
- Εγκρίθηκαν οι αμοιβές της CEO του ΔΕΣΦΑ: €1,67 εκατ. για τρία χρόνια
- Επιτροπή για ιαματικό τουρισμό συστήνει το Υπ. Τουρισμού
- Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ: Τι ισχύει για την ανάκληση άδειας στη Λάρισα
- Η Βαρκελώνη αυξάνει τον τουριστικό φόρο στα 15 ευρώ ανά διανυκτέρευση για να χρηματοδοτήσει τη στέγαση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη, βαριές απώλειες 12,7% για Diageo
- Υπουργικό Συμβούλιο: Νομοσχέδια για παράνομο στοίχημα και συντάξεις Δημοσίου
- ΕΚΤ: Ενέκρινε τον Μπόρις Βούιτσιτς για την θέση του νέου αντιπροέδρου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








