Θα έχει με ισχύ από τις 23 Σεπτεμβρίου 2024, όπως εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στις 15/3
Την πρόθεσή της για επαναγορά ιδίων μετοχών ύψους στο Χρηματιστήριο Αθηνών γνωστοποίησε η Τράπεζα Κύπρου.
Θα έχει με ισχύ από τις 23 Σεπτεμβρίου 2024, όπως εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στις 15/3.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η Bank of Cyprus Holdings Public Limited Company (η ‘Εταιρία’) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σχετικά με την εισαγωγή για διαπραγμάτευση των συνήθων μετοχών της (οι ‘Συνήθεις Μετοχές’) στην Κύρια Αγορά της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών (το ‘ΧΑ’), την έναρξη επαναγοράς ιδίων μετοχών στο ΧΑ, με ισχύ από τις 23 Σεπτεμβρίου 2024.
Η έναρξη επαναγοράς ιδίων μετοχών στο ΧΑ αποτελεί μέρος του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών για επαναγορά Συνήθων Μετοχών, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται μέχρι €25 εκατ. (το ΄Πρόγραμμα’), όπως εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στις 15 Μαρτίου 2024. Η επαναγορά ιδίων μετοχών στο ΧΑ δεν θα αλλάξει το μέγεθος του Προγράμματος και θα εκτελείται παράλληλα με την επαναγορά ιδίων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (‘ΧΑΚ’), που θα συνεχίσει σύμφωνα με το Πρόγραμμα και δεν θα επηρεαστεί.
Ως αποτέλεσμα της διαγραφής των Συνήθων Μετοχών από τη δευτερογενή εισαγωγή διεθνών εμπορικών εταιρειών στο Επίσημο Μητρώο του London Stock Exchange Group plc (το ‘LSE’), η Εταιρία τερμάτισε την επαναγορά ιδίων μετοχών στο LSE, σύμφωνα με το Πρόγραμμα, με ισχύ από τις 19 Σεπτεμβρίου 2024.
Η έναρξη και εφαρμογή οποιασδήποτε επαναγοράς ιδίων μετοχών πρέπει να εφαρμόζεται σύμφωνα με τη γενική εξουσιοδότηση της Εταιρίας για την επαναγορά Συνήθων Μετοχών, όπως εγκρίθηκε από τους μετόχους κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση στις 17 Μαΐου 2024.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τι κομίζουν τα τέσσερα νέα μέλη της κυβέρνησης μετά το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «Συστήματα Αποθήκευσης στις Επιχειρήσεις»
- Παράταση στα Προγράμματα «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη» και «Φωτοβολταϊκά στο χωράφι»
- Φωτιά τώρα σε εργοστάσιο στα Μέγαρα
- Δημοσιεύτηκε η λίστα με οφειλέτες που χρωστούν από 150.000 ευρώ και πάνω στο δημόσιο
- Το Ισραήλ παραδέχεται ότι σκότωσε Παλαιστίνιους αμάχους
- Κατηγορητήριο σε Πιερρακάκη ετοιμάζει ο Κασσελάκης
- Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν νομοθετική λύση για τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις