Στόχος ο περιορισμός του κόστους και η ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού, σύμφωνα με την τράπεζα
Πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης το οποίο θα είναι ανοιχτό ως τις 14 Οκτωβρίου ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς, σε μια προσπάθεια περαιτέρω μείωσης του κόστους αλλά και ανανέωσης του ανθρώπινου δυναμικού.
Το πρόγραμμα αφορά τους εργαζόμενους στις κεντρικές υποστηρικτικές μονάδες της τράπεζας.
Οι αιτήσεις ξεκίνησαν ήδη από σήμερα.
Δικαίωμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχουν οι εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου και έμμισθης εντολής υπό την προϋπόθεση πως συμπληρώνουν ως το τέλος του τρέχοντος έτους 5ετή προϋπηρεσία στον όμιλο.
Ως ανώτατο όριο αποζημίωσης ορίζονται τα 200.000 ευρώ για τους εργαζόμενους 55 ετών και άνω ενώ για τους μικρότερους το ποσό δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 160.000.
Αναλόγως της ηλικίας οι εργαζόμενοι μέχρι 39 ετών αποζημιώνονται με 9 μισθούς, από 40-44 ετών με 24, από 45 – 49 ετών με 30 μισθούς ενώ από 50-54 έτη με 36 μισθούς. Και τέλος εργαζόμενοι μεγαλύτεροι των 55ετών αποζημιώνονται με 72 μισθούς.
Προβλέπεται ακόμη προσαύξηση 2 μικτών μισθών στο ποσό της μικτής αποζημίωσης για κάθε τέκνο ανεξαρτήτως ηλικίας το οποίο ωστόσο είναι γεννημένο την ημέρα της προκήρυξης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε σε Γερμανία και Ελλάδα
- Παρέμβαση Πάπα για να σταματήσουν οι εξοπλισμοί
- Σχέδιο Τραμπ-νετανιάχου για Λωρίδα της Γάζας: Από γενοκτονία σε «Ριβιέρα της Μέσης Ανατολής»
- Επιθέσεις στο Ισραήλ ανήγγειλε ο αρχηγός των Χούθι
- Δύο νέες εστίες φωτιάς σε περιοχές της Κοζάνη;
- Eurobasket: Κυρίαρχη η Εθνική ομάδα μπάσκετ εναντίον της Γεωργίας
- Αποδοκιμάστηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στη Σύρο
- Φυτεία με πάνω από 2.250 δενδρύλλια κάνναβης στη Σπάρτη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις