Τα έσοδα της εταιρείας πίσω από το Truth Social ανήλθαν σε 3,6 εκατ. δολάρια και παρουσιάζουν μείωση 12%
Ζημίες 400 εκατ. δολαρίων ή 2,36 δολαρίων ανά μετοχή ανακοίνωσε για το 2024 η Trump Media & Technology Group, από 58,2 εκατ. δολάρια το 2023.
Τα έσοδα της εταιρείας πίσω από το Truth Social, του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ ανήλθαν σε 3,6 εκατ. δολάρια και παρουσιάζουν μείωση 12% σε ετήσια βάση.
Η Trump Media έκανε το ντεμπούτο της στο Nasdaq υπό τον τίτλο “DJT” τον περασμένο Μάρτιο, ολοκληρώνοντας τη συγχώνευσή της με την Digital World Acquisition.
Η αξία της μετοχής σχεδόν διπλασιάστηκε το 2024, μετά τη νίκη του 78χρονου δισεκατομμυριούχου στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον Νοέμβριο.
Από το κλείσιμο της Παρασκευής, η μετοχή μετρά απώλειες 11% μέχρι σήμερα το 2025, με την κεφαλαιοποίησή της να αγγίζει τα 6,59 δισ. δολάρια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματοδότηση 13,5 εκατ. ευρώ για στήριξη της δημοσιογραφίας από την ΕΕ
- ΕΕ: Εχει τόσο εμπιστοσύνη στον Τραμπ που ετοιμάζει «Plan B» για ειρηνευτικό σχέδιο και κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Η AKTOR εξαγόρασε και την ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις από τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ
- Παρελθόν από τη Hellenic Train ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας
- Κομισιόν: Ενέκρινε την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha από United και Motor Oil
- Ευρωπαϊκές αγορές: Θετικό κλείσιμο μετά τα στοιχεία για την πτώση του το αμερικανικού ΑΕΠ
- Μπλε Κέδρος: Στα 9,05 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024
- Yalco – Κωνσταντίνου ΑΕ: Υπέγραψε συμφωνία εξυγίανσης με τους πιστωτές της
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις