Συνελήφθη πριν από λίγο από την Ασφάλεια Αττικής η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της.
Η σύλληψή της έγινε στο κτήριο της ΓΑΔΑ όπου μεταφέρθηκε κι αφορά στην υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.
Νωρίτερα, δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση είχε ασκήσει σε βάρος της ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνης Ελευθεριάνος, με βάση τα στοιχεία που διαβίβασε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. στην Εισαγγελία.
Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην αρμόδια ανακρίτρια, από την οποία εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.
Η 33χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, στο αίμα της Τζωρτζίνας εντοπίστηκε κεταμίνη, φαρμακευτική ουσία που δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου.
Ήδη εδώ και μέρες έγινε γνωστό ότι στην 9χρονη βρέθηκε φαρμακευτική ουσία σε αυξημένη ποσότητα, κάτι που απομακρύνει την πιθανότητα του θανάτου από παθολογικά αίτια.
Όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Πελοπόννησος», στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης διαπιστώθηκε ότι υπήρχε αυξημένη τροπονίνη, ουσία της καρδιάς, που ενώ ο φυσιολογικός δείκτης της κυμαίνεται έως το 15, στη Τζωρτζίνα ήταν στο 485.
Όχλος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της Πισπιρίγκου στην Πάτρα φωνάζοντας «θάνατος»… Απούσα η αστυνομία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σνάμπελ (ΕΚΤ) για Μ. Ανατολή: Η εκεχειρία δεν επαναφέρει την προπολεμική κατάσταση
- Η Maersk επιστρέφει στη Διώρυγα του Σουέζ – Πιέσεις 7% στη μετοχή λόγω φόβων για υποχώρηση των ναύλων
- Η Σαουδική Αραβία ρίχνει τις τιμές του πετρελαίου στη μεγαλύτερη έκπτωση των τελευταίων 26 ετών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Χαμηλές πτήσεις με μεικτά πρόσημα – Απογειώθηκε η EasyJet
- Φωτιά στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας – Μήνυμα από το 112 για εκκένωση
- Η Microsoft απολύει 4.800 εργαζομένους και προχωρά σε ριζική επανεκκίνηση του Xbox
- Απάτη 4 εκατ. ευρώ σε βάρος ναυτιλιακής της εφοπλίστριας Μελίνας Τραυλού
- QNR: Τι απαντά για την εξαγορά εταιρείας πληροφορικής στην Πολωνία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








