Σήμερα Κυριακή και αύριο Δευτέρα οι ΗΠΑ πραγματοποιούν χωριστές συνομιλίες στη Σαουδική Αραβία με την Ουκρανία και τη Ρωσία για την κατάπαυση του πυρός
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε σήμερα (23/3) τους συμμάχους τους να ασκήσουν «πίεση» στη Μόσχα για να «δοθεί τέλος» στον πόλεμο, μερικές ώρες μετά τα νέα ρωσικά πλήγματα που προκάλεσαν τον θάνατο τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων δέκα στο Κίεβο, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
«Χρειάζονται νέες αποφάσεις και νέα πίεση στη Μόσχα για να δοθεί τέλος σε αυτά τα πλήγματα και σε αυτό τον πόλεμο», δήλωσε ο Ζελένσκι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν από τις συνομιλίες που αναμένεται να διεξαχθούν στη Σαουδική Αραβία (οι ΗΠΑ πρόκειται να πραγματοποιήσουν χωριστές συνομιλίες στη Σαουδική Αραβία με την Ουκρανία και τη Ρωσία σχετικά με την κατάπαυση του πυρός την Κυριακή και την Δευτέρα).
Προηγουμένως, ο Στιβ Γουίτκοφ, ο οποίος ηγείται των διαπραγματεύσεων κατάπαυσης του πυρός των ΗΠΑ τόσο με τη Ρωσία όσο και με την Ουκρανία, απέρριψε το σχέδιο του βρετανού Πρωθπουργού, Κιρ Στάρμερ για μια διεθνή δύναμη που θα υποστηρίζει την κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρώπη Holdings: Αυξημένα έσοδα στα 18,786 εκατ. ευρώ το α΄εξάμηνο
- Lamda Development: Στα 128 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο
- Χρηματιστήριο: Νέες απώλειες 0,69% και κάτω από τις 1.020 μονάδες – Βουτιά 8,11% από Credia Bank
- Premia Properties: Πώληση ιδίων μετοχών 2,1 εκατ. ευρώ στην Airtours Resort Ownership Espana
- Κλειστή η οδός Αθηνάς για όλα τα οχήματα 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Φθινόπωρο περικοπών και απολύσεων σε Ford και Bosch
- Η Κεντρική Τράπεζα του Καναδά μείωσε τα επιτόκια στο 2,5% υπό το βάρος των δασμών Τραμπ
- Reuters: Η κυβέρνηση Τραμπ ενέκρινε την πρώτη βοήθεια σε όπλα για την Ουκρανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις