Στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει
Αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή της γυναίκας του και να την ακολουθήσει στον θάνατο πήγε νωρίς σήμερα το πρωί, μαζί με τον γιο τους στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ένας 87χρονος.
Η 85χρονη γυναίκα νοσηλευόταν με καρκίνο τελικού σταδίου και πέθανε ακαριαία από τη βολή που δέχθηκε από τον άνθρωπο με τον οποίο είχε μοιραστεί τη ζωή της. Ο 87χρονος νοσηλεύεται στην Εντατική.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ηλικιωμένος άνδρας από το Ρέθυμνο βρισκόταν με τη γυναίκα του στο δωμάτιο της Χειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλευόταν η ίδια, όταν έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε.
Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε. Τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα εκείνη βρισκόταν και ο γιος τους στο δωμάτιο, όμως ο πατέρας πριν προχωρήσει στην πράξη του, τον κλείδωσε στο μπαλκόνι, ώστε να μην προλάβει να αντιδράσει.
Σημειώνεται ότι στο ίδιο δωμάτιο δεν νοσηλευόταν άλλος ασθενής πέραν του θύματος. Στο νοσοκομείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου για να διερευνήσουν το τραγικό συμβάν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απορρίφθηκε και στο ΣτΕ προσφυγή της Aktor για Aenaon: Ανοίγει ο δρόμος για το πάρκο των €354 εκατ.
- Νέο Big Bang για το στοίχημα στην Ευρώπη: Έρχονται υβριδικές μορφές πρόβλεψης, trading και τυχερών παιγνίων
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3ΜΗΝΟΥ 2026
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - Οικονομική κατάσταση ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε. (2026,Τριμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Οι συνέπειες του πολέμου στο Ιράν θα διαρκέσουν μήνες
- Τραμπ: «Το Ιράν πρέπει να φερθεί έξυπνα και να υψώσει λευκή σημαία»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σημαντικά κέρδη με το βλέμμα στις εξελίξεις στο Ιράν
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας του νόμου 3556/2007
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








