Επιχειρήσεις

Η δεύτερη ευκαιρία της ΑΓΝΟ – Μετά τη Θεσσαλονίκη επέκταση σε όλη τη χώρα

Ο Στέλιος Σαράντης, μέλος ΔΣ της εταιρείας Ελληνικά Γαλακτοκομεία

Τον Μάρτιο του 2022 η μάρκα που διέπρεψε τις δεκαετίες του 80 και του 90 αποκτήθηκε από τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία για να της δοθεί η ευκαιρία για μια νέα διαδρομή

Σχέδια επέκτασης το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, τόσο σε γνωστές αλυσίδες σουπερμάρκετ, αλλά και σε πιο μικρά σημεία πώλησης έχει η ΑΓΝΟ, η γαλακτοβιομηχανία που μετά την άνθισή της τη δεκαετία του 80′ και του 90′ πέρασε από πολλές περιπέτειες τα επόμενα χρόνια, αποκτήθηκε τελικά τον Μάριο του 2022 από την Ελληνικά Γαλακτοκομεία και τώρα έχει τη δεύτερη ευκαιρία της στην εγχώρια αγορά.

Αυτό ήταν το συμπέρασμα από την επίσημη παρουσίαση που έγινε πριν από λίγες ώρες από εκπροσώπους της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, όπου και διατυπώθηκε και ικανοποίηση για την πορεία των πρώτων προϊόντων που ξαναβγήκαν στην αγορά, ήδη από τον Νοέμβριο του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επανεκκίνηση της μάρκας έγινε καταρχήν από την πόλη της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια σε 10 νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, ενώ το πλάνο είναι σύντομα τα προϊόντα Αγνό να βρουν τη θέση τους δίπλα στα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας Ελληνικά Γαλακτοκομεία.

Στο κάδρο, εξάλλου, σύμφωνα με το μέλος του ΔΣ της Ελληνικά Γαλακτοκομεία Στέλιο Σαράντη, υπάρχει και το επαναλανσάρισμα παγωτού υπό τη φίρμα ”Αγνό”.

Το brand βρίσκεται ξανά στα ράφια κάποιων σουπερμάρκετ, αλλά και μικρών σημείων πώλησης με έναν πλήρη κατάλογο 21 προϊόντων που περιλαμβάνει λευκό γάλα φρέσκο και παρατεταμένης διάρκειας, το σοκολατούχο γάλα coco milk, κεφίρ απλό και με γεύσεις, αριάνι, βούτυρο, στραγγιστό και παραδοσιακό γιαούρτι αλλά και Μακεδονίτικης συνταγής γλυκίσματα (επιδόρπια γάλακτος) κρέμα και ρυζόγαλο.

Μάλιστα, κατά πληροφορίες από την εταιρεία, το γάλα για την παραγωγή των προϊόντων ΑΓΝΟ συλλέγεται αποκλειστικά από φάρμες αγελαδοτρόφων των περιοχών του Σοχού, του Λαγκαδά, της Νέας Απολλωνίας και του Πεντάλοφου.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu