Σαν κτίριο έχει ιστορία 120 χρόνων
Aνοιχτή στο κοινό είναι πλέον η Αίγλη Ζαππείου, μετά από 4 χρόνια, με τη διαχείριση, πλέον, να έχει αναλάβει η εταιρεία Γρηγόρης του Β. Γεωργάτου. Υπενθυμίζεται ότι η νέα ”Αίγλη” δημιουργείται τα τελευταία δύο χρόνια, με την επένδυση να έχει αγγίξει τα 2 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές από την εταιρεία, «ο ιστορικός χώρος διασκέδασης της Αθήνας μεταμορφώνεται σε έναν πολυδιάστατο προορισμό που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την ψυχαγωγία, την γαστρονομία, τις εκδηλώσεις και την παραγωγή πολιτιστικού περιεχομένου. Με ένα προσεχτικά σχεδιασμένο περιβάλλον που περιλαμβάνει ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών, το ΑΙΓΛΗ RESTAURANT, ένα all-day bar-restaurant, το ΑΙΓΛΗ ALL DAY, τρεις σύγχρονους χώρους εκδηλώσεων, τους ΑΙΓΛΗ BALLROOM, ΑΙΓΛΗ UPSTAIRS και ΑΙΓΛΗ YARD και έναν εμβληματικό θερινό κινηματογράφο, το ΑΙΓΛΗ CINEMA, η νέα ΑΙΓΛΗ στοχεύει να γίνει το επίκεντρο της σύγχρονης αθηναϊκής ζωής».

Τη γενική διεύθυνση του χώρου έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος, γνωστός από την πολύχρονη θητεία του στον πολυχώρο Six Dogs, επίσης στο κέντρο της Αθήνας: «Δεν πρόκειται απλά για ανακαίνιση, αλλά για μια ολιστική επανεκκίνηση. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ζωντανό οργανισμό που αναπνέει με τον παλμό της σύγχρονης Αθήνας, ένα χώρο που δεν λειτουργεί μόνο ως προορισμός, αλλά ως πλατφόρμα έκφρασης και συνάντησης» τονίζει ο ίδιος.

Η φιλοσοφία της νέας ΑΙΓΛΗΣ βασίζεται σε τέσσερις κύριους πυλώνες: Πολυσυλλεκτικότητα: Ένας χώρος ανοιχτός σε όλες τις εκφράσεις και τις κοινότητες, περιεχόμενο, με συνεχή αναζήτηση νέων μορφών τέχνης και εμπειρίας, προσβασιμότητα, καθώς θα είναι ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, που καλωσορίζει κάθε επισκέπτη, αλλά και βιωσιμότητα, καθώς θα δίνει έμφαση σε πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον και την κοινωνία.

Λειτουργώντας σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, η ΑΙΓΛΗ μετατρέπεται σε ένα δυναμικό οικοσύστημα που φιλοξενεί συναυλίες, εκθέσεις, γαστρονομικές εμπειρίες, εργαστήρια και πολιτιστικές συναντήσεις, ενώ και η γαστρονομική φιλοσοφία της ΑΙΓΛΗΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ αντικατοπτρίζει την ευρύτερη προσέγγιση του χώρου για πολυσυλλεκτικότητα. «Τα μενού εκτείνονται από προσεκτικά φτιαγμένα hot dogs και φρέσκιες pizzas μέχρι chateaubriand και ψάρι ψημένο στην parilla, συμπεριλαμβάνοντας ειδικά σχεδιασμένα μενού για παιδιά και κατοικίδια. Αυτή η ποικιλία επιλογών, που συνδυάζει την καθημερινή απόλαυση με τη γαστρονομική εμπειρία, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της Αίγλης να είναι ένας χώρος όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει κάτι που ταιριάζει στις προτιμήσεις του» σημειώνει ο Νικόλας Λιάπης, Director of Operations της Αίγλης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αίγλη Ζαππείου άνοιξε για πρώτη φορά το 1904, συμπληρώνοντας φέτος 120 χρόνια πορείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στις κάλπες οι δικηγόροι για το β΄γύρο των εκλογών στους συλλόγους τους
- Εργατικό δυστύχημα στο Ελληνικό: Νεκρός 25χρονος εργάτης στα έργα της Lamda Development
- Μπλόκα Αγροτών σε όλη την Ελλάδα: Δρόμους της οργής γέννησαν ευλογιά, σκάνδαλα και αγροτική πολιτική
- Από τον Πειραιά ξεκίνησε η αποξήλωση του δικτύου των τρόλεϊ
- Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη
- Οδική κυκλοφορία: Σε ποια σημεία της Αττικής τοποθετούνται 8 κάμερες μέχρι τέλος του έτους
- Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις: Παμπάλαιες στο 50% στην Ελλάδα, με επιπτώσεις σε ασφάλεια και κόστος ενέργειας-Ποτέ το ΑΙ θα επηρεάσει τον κλάδο
- Σειρά σεισμικών δονήσεων στα Καλάβρυτα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








