Αλλά για την επόμενη περίοδο 2026-2027
Μία ημέρα μετά το πέρας της διορίας (έως 31 Μαρτίου 2025) για να καταθέσουν αίτηση τα ξένα εκαπιδευτικά ιδρύματα που ενδιαφέρονται να ιδρύσουν μη κρατικό πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, το Κολλέγιο DEI, Associate Campus του Πανεπιστημίου του Sunderland εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.
Στην ανακοίνωση αναφέρει ότι κατέθεσε αίτηση στις 31/3/2025 δηλαδή εντός διορίας αλλά διευκρινίζει ότι θέλει να λειτουργήσει από την επόμενη σχολική περίοδο, δηλαδή 2026-2027.
Η σημαντική διαφορά είναι ότι μέχρι 31 Μαρτίου 2025 μπορούσαν να καταθέσουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι που ήθελαν να ιδρύσουν και να λειουργήσουν μη κρατικό παενπιστήμιο την αμέσως ερχόμενη σχολική χρονιά δηλαδή την περίοδο 2025-2026. Μετά τις 31 Μαρτίου 2025 μπορούν να υποβάλλουν αίτηση όσοι ενδιαφέρονται να ιδρύσουν μη κρατικό πανεπιστήμιο την επόμενη χρονιά,δηλαδή την περίοδο 2026-2027. Συνεπώς, η αίτηση του Κολλεγίου DEI να σπεύσει καταθέσει χθες αλλά να διευκρινίσει ότι θα λειτουργήσει από το επόμενο έτος 2026, δείχνει μία άνευ ουσίας βιασύνη.
Η ανακοίνωση:
Το Κολλέγιο DEI, Associate Campus του Πανεπιστημίου του Sunderland, κατέθεσε στο κεντρικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, αίτηση για άδεια Μη Κρατικού Πανεπιστημίου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2026-2027 με αρ.πρωτ. 35196 και την επωνυμία «Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Ελλάδας ΝΠΠΕ» τη Δευτέρα 31/3/2025.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σουηδία: Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης έλαβε η Μαγκνταλένα Άντερσον
- Φωτιά στο Στρυμωνικό Σερρών – Σηκώθηκαν δύο εναέρια
- Ο Μακρόν ζητά από την Κομισιόν ταχύτερη αποθήκευση φυσικού αερίου
- Το Ταμείο Πλούτου της Τουρκίας μπήκε στο Χρηματιστήριο για να ανακόψει το sell-off
- Wall Street: Ήπια άνοδος για S&P 500 και Nasdaq – Το πετρέλαιο δίνει ανάσα, τα ομόλογα βάζουν «φρένο»
- Απεσταλμένος του Πούτιν και AfD προετοιμάζουν συνομιλίες για επιστροφή του ρωσικού φυσικού αερίου
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 21 – 09 – 2026
- Eli Lilly: Γιατί ο νεότερος «ταύρος» της Wall Street βλέπει συνέχεια μετά το ράλι σχεδόν 300%
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








