Επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (13/7) στην περιοχή Κάμπος στο Αλιβέρι της Εύβοιας.
Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 33 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.
Η φωτιά καίει ξηρά χόρτα και καλλιέργειες, ενώ οι φλόγες βρίσκονται κοντά στα σπίτια. Μάλιστα, λίγο μετά τις 16.30 τρία μηνύματα μέσω του 112 εστάλησαν στους κατοίκους της περιοχής.
Το πρώτο ήταν προειδοποιητικό και καλούσε τους κατοίκους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών, το δεύτερο κάλεσε όσους βρίσκονται στην περιοχή του Ποντικού να την εκκενώσουν. Συγκεκριμένα το μήνυμα ανέφερε: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Αλιβέρι της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Ποντικού απομακρυνθείτε προς Κάραβο. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
Ένα τρίτο, εστάλη λίγο πριν τις 17.30 και κάλεσε όσους βρίσκονται στην περιοχή Κάμπος να απομακρυνθούν προς Χαλκίδα.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χάπια αδυνατίσματος: Πώς η μακροχρόνια χρήση γίνεται «χρυσωρυχείο» για τις φαρμακευτικές
- Σουηδία: Εκλογικό θρίλερ με διαφορά 0,3 μονάδων – Η ακροδεξιά διεκδικεί για πρώτη φορά υπουργεία
- CEO της Anthropic: «Να επιβραδύνουμε την AI» – Ο κίνδυνος να χάσουμε τον έλεγχο
- Ιράν και ΗΑΕ βρίσκουν κοινό έδαφος στη σύνοδο των BRICS
- Οι Χούθι απειλούν τη στρατηγική πύλη της Ερυθράς Θάλασσας
- Σαουδική Αραβία: Κλείνει ο κρίσιμος πετρελαιαγωγός East-West μετά από επίθεση με drones
- Oracle: Τα 664 δισ. δολάρια που ενθουσίασαν τους αναλυτές – Τι βλέπει τώρα η Wall Street
- WSJ: Κινεζικές δορυφορικές εικόνες φέρεται να βοήθησαν το Ιράν στο χτύπημα που σκότωσε 3 Αμερικανούς
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








