Σε ηλικία 64 ετών
Σε ηλικία 64 ετών πέθανε ο πρώην δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, έπειτα από σύντομη, αλλά σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Ο Φώτης Χατζηδιάκος γεννήθηκε στη Ρόδο το 1959. Ήταν πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ (1981) και από το 1983 εργάστηκε ως δικηγόρος Ρόδου, παρ’ Αρείω Πάγω. Επίσης, ήταν πτυχιούχος πολιτικών επιστημών του ΑΠΘ (2001) και κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2008). Παντρεμένος με την κρητικής καταγωγής συμβολαιογράφο Ρόδου, Αγάπη Καλομοίρη, απέκτησαν ένα γιο, τον Στέργο.
Η ενασχόληση του Φώτη Χατζηδιάκου με τα κοινά ξεκίνησε το 1999 όπου και διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Δωδεκανήσου έως το 2002, ενώ για τα επόμενα πέντε χρόνια προήδρευσε του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Την τριετία 2007-2010 ο Φώτης Χατζηδιάκος ήταν Αντινομάρχης Ανάπτυξης & Συγκοινωνιών, Πρωτογενούς Τομέα και συνέχισε ως αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Το 2014, εξελέγη δήμαρχος Ρόδου, θέση που υπηρέτησε όντας παράλληλα και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου. Από το 2019 μέχρι και σήμερα, ήταν δημοτικός σύμβουλος Ρόδου, ενώ στις βουλευτικές εκλογές του 2023, ο Φώτης Χατζηδιάκος συμμετείχε ως υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προβάδισμα Νετανιάχου με 54 έδρες, αλλά χωρίς αυτοδυναμία στις εκλογές του Ισραήλ. Ρυθμιστές οι αραβικοί σχηματισμοί
- Τραγωδία στην Ισπανία: Δεκάδες νεκροί από τη σύγκρουση τρένων υψηλής ταχύτητας
- Φυσικό αέριο: Νέο άλμα στις ευρωπαϊκές τιμές, πάνω από τα 99 ευρώ η μεγαβατώρα
- Κόβεσι στο Politico: «Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κινδυνεύει να εξοντωθεί». Απροκάλυπτη απόπειρα εκφοβισμού στην Ελλάδα
- Aston Martin: Ζημιές και υψηλό χρέος για την εταιρεία του Λώρενς Στρολ
- Ευρώπη: Στενεύει ο κλοιός του χρέους. Κράτη και επιχειρήσεις αντιμέτωπα με ακριβότερο δανεισμό
- Bahri: Σχεδόν δεκαπλάσια τα κέρδη του σαουδαραβικού κολοσσού των δεξαμενόπλοιων
- Fed: Προς «πάγωμα» επιτοκίων αλλά και ενδεχόμενο νέων αυξήσεων στο μέλλον
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








