Επιχειρήσεις

Μπαράζ εγκαινίων: Ποιοι όμιλοι άνοιξαν νέα σημεία πώλησης πανελλαδικά

Η Ελλάδα είναι ο 12ος σταθμός για την ισραηλινή εταιρεία ειδών περιποίησης

Τα περισσότερα ανοίγουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ δεν λείπουν και εγκαίνια στα νησιά

Καλλυντικά, ρούχα και αθλητικά είδη είχαν την τιμητική τους τις προηγούμενες εβδομάδες και θα έχουν και τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα και όχι μόνο, με νέα σημεία πώλησης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μέσα στον Μάρτιο άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στη Γλυφάδα η Ισραηλινή εταιρεία καλλυντικών και ειδών περιποίησης Zielinski & Rosen.

Η Ελλάδα είναι ο 12ος σταθμός της Ισραηλινής εταιρείας, η οποία ιδρύθηκε το 1905 και μέχρι τώρα έχει καταστήματα σε επιλεγμένες χώρες ανά τον κόσμο όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Λιθουανία, η Κύπρος κ.α.

Νέα είσοδο, όμως, είχαμε και σε ό,τι αφορά το εξ Ιταλίας brand καλλυντικών που εκπροσωπεί στην Ελλάδα ο όμιλος Φαις, το Kiko Milano.

Χαρακτηριστικό είναι πριν από λίγες ημέρες, το brand απέκτησε νέο corner στο Factory Outlet του αεροδρομίου. Υπενθυμίζεται ότι η Kiko Milano ιδρύθηκε το 1997 στο Μιλάνο, ενώ στη χώρα μας βρίσκεται τα τελευταία τρία χρόνια, επεκτείνοντας το δίκτυό της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Τρίκαλα, Ιωάννινα και Κύπρο, με γοργούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα να διαθέτει ήδη πάνω από 20 σημεία πώλησης.

Με δεύτερο σημείο στην Ερμού η Attrativo

Kινητικότητα, όμως, υπάρχει και στην ένδυση: Στο άνοιγμα του δεύτερου flagship store της προχώρησε η Αttrativo για την Attrattivo στην Ερμού σε νεοκλασικό κτίριο δύο ορόφων. Πιο συγκεκριμένα, η AXF εγκαινίασε ένα νέο flagship store Attrattivo στην οδό Ερμού 71, το δεύτερο flagship store της μάρκας στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας. Υπενθυμίζεται ότι στον ίδιο δρόμο έχει μισθώσει κατάστημα και η Pink Woman για το Flagship store της στο κέντρο της πόλης.

Zakcret σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Την ίδια στιγμή, η άνοιξη βρίσκει τα ZAKCRET sports της οικογένειας Χαϊκάλη στη Γλυφάδα και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Εσπερίδων 2. Η ZAKCRET SA συνεχίζει την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της, εγκαινιάζοντας το 36ο φυσικό της κατάστημα και το 1o στην περιοχή της Γλυφάδας.

Το νέο Zakcret στη Γλυφάδα

Ο όμιλος προχώρησε, εξάλλου, πριν από λίγες ημέρες και στην επέκταση του άλλου brand του, του SNEAKER CAGE, το οποίο συνεχίζει την αύξηση του δικτύου καταστημάτων του, εγκαινιάζοντας το 6ο φυσικό του κατάστημα στο Attica της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή.

Από τον ”χορό” των εγκαινίων δεν θα μπορούσε να λείψει η Nike, η οποία σε συνεργασία με τον διεθνή όμιλο Percassi, εγκαινίασε το κατάστημα Nike West Athens στο εμπορικό κέντρο River West στις 26 Μαρτίου.

Το κατάστημα συνδέει σε 467 τ.μ. όλα τα τελευταία trends, τον αθλητισμό και τους αθλητές με καινοτόμες ψηφιακές εμπειρίες και υπηρεσίες.

Την Παρασκευή ανοίγει το Intersport στη Μυτιλήνη

Τέλος, και η Intersport ενισχύει το portfolio των καταστημάτων της ανά την Ελλάδα ανοίγοντας το πρώτο κατάστημά της στο νησί της Λέσβου τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή 5 Απριλίου.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu