Ανέβασαν ένταση στο δεύτερο ημίχρονο οι "πράσινοι"
Ζορίστηκε για ένα ημίχρονο, αλλά έκανε τη δουλειά ο Παναθηναϊκός AKTOR. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν νίκησε 94-86 το Περιστέρι Betsson στο Telekom Center Athens για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan GBL, ανεβαίνοντας στο 12-1 και συνεχίζοντας το… κυνήγι του πρωτοπόρου και αήττητου Ολυμπιακού.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν εντυπωσιακή παρουσία, ειδικά στο πρώτο μέρος, το οποίο έκλεισαν με προβάδισμα 46-50, εκμεταλλευόμενοι την αμυντική «χαλαρότητα» του Παναθηναϊκού.
Παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» ανέβασαν την έντασή τους στο δεύτερο μέρος και έλεγξαν το παιχνίδι, φτάνοντας μέχρι και στο +17 (88-71), με τη διαφορά να μειώνεται στο φινάλε για το Περιστέρι Betsson.
Έξι διψήφιους σκόρερ είχε ο Παναθηναϊκός, με τον Τζέντι Όσμαν να μετράει 17 πόντους, τον Κώστα Σλούκα 13, τους Σορτς, Τολιόπουλο, Ρογκαβόπουλο από 11 και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να σημειώνει 10 (8 ριμπάουντ).
Από τους «κυανοκίτρινους», που έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, όμως υπέστησαν πέμπτη σερί ήττα και έπεσαν στο 5-8, 14 πόντους είχε στο ντεμπούτο του Γουίλ Κάριους, ενώ 13 σημείωσε ο Σι Τζέι Χάρις.
Τα δεκάλεπτα: 22-23, 46-50, 74-67, 94-86.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απίστευτη ανατροπή για τον Έλον Μασκ: Πώς έχασε εκατοντάδες δισεκατομμύρια
- Έρχεται νέο «χτύπημα» στην αντλία: Δυσοίωνες προβλέψεις για βενζίνη και diesel
- Η πύρινη λαίλαπα άφησε στάχτη και καμένα: Ποια η κατάσταση στα μέτωπα
- Το σχέδιο για τη Γάζα: Πώς θα γίνει ο αφοπλισμός της Χαμάς
- Το σχέδιο Ινφαντίνο που γύρισε μπούμερανγκ: Τι θα γίνει τώρα;
- Καπνός από πυρκαγιά: Τα πρώτα συμπτώματα που δείχνουν ότι πρέπει να ζητήσετε βοήθεια
- Η Ισπανία εκτός Σένγκεν λόγω Θέουτα; Το σενάριο που προκαλεί ερωτήματα
- Θερινές εκπτώσεις χωρίς… αγορές: Το 55% των καταστημάτων έχασε τζίρο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








