Επιχειρήσεις

Μπήτρος: Στις 30 Απριλίου τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2023

Τι αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση

Την Τρίτη, 30 Απριλίου θα δημοσιοποιήσει τα Οικονομικά αποτελέσματα για το 2023, η εταιρεία Μπήτρος Συμμετοχική ΑΕ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της. Παράλληλα, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΜΠΗΤΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕ, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της για ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 (παρ. 1 εδ. β) και 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό το Οικονομικό Ημερολόγιο Έτους 2024, το οποίο έχει ως εξής:

– Δημοσίευση των Ετήσιων -ατομικών και ενοποιημένων- Οικονομικών Καταστάσεων χρήσης 2023 και της Ετήσιας Έκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2023 (σύμφωνα με το άρθρο 149 του Ν. 4548/2018) στις ιστοσελίδες της Εταιρείας www.bitros.gr και του Χ.Α. www.athexgroup.gr: Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 (πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χ.Α.).

– Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 και ώρα 14:00. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας σκοπεύει να προτείνει στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2023.

– Δημοσίευση των εξαμηνιαίων -ατομικών και ενοποιημένων- Οικονομικών Καταστάσεων και της εξαμηνιαίας Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου στις ιστοσελίδες της Εταιρείας και του Χ.Α.: Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 (ενδεικτική ημερομηνία).

Στην περίπτωση που μεταβληθεί οποιαδήποτε από τις παραπάνω ημερομηνίες, η Εταιρεία θα ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό -με τροποποίηση του παρόντος- σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu