Οι τιμές πώλησης είναι 13% υψηλότερες από την τελευταία εκτίμηση της αξίας τους (30.06.2025)
Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοίνωση ότι την 4η Δεκεμβρίου 2025 προέβη στην πώληση πενταώροφου κτιρίου μικτής χρήσης (γραφεία με ισόγειο κατάστημα) που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου 18 και Ερμού στον Βόλο Μαγνησίας, πλήρως μισθωμένο, συνολικής επιφάνειας 1.033,25 τ.μ.. Η τιμή πώλησης ανήλθε σε €4.000.000, 13% υψηλότερη από την τελευταία εκτίμηση του ακινήτου της 30.06.2025.
Επιπλέον, την 27η Νοεμβρίου 2025 η εταιρεία προχώρησε στην πώληση ισογείου καταστήματος (με πατάρι και υπόγεια αποθήκη) συνολικής επιφανείας 490,79 τ.μ. , επί της οδού Αχιλλέως 2-4 και Πλατείας Καραϊσκάκη στην Αθήνα. Η τιμή πώλησης ανήλθε σε €808.000, 13% υψηλότερη από την τελευταία εκτίμηση του ακινήτου της 30.06.2025.
Η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, Άννα Αποστολίδου, δήλωσε σχετικά: «Η BriQ Properties συνεχίζει την αναδιάρθρωση του χαρτοφυλακίου της μέσω πωλήσεων που αποφέρουν σημαντικές υπεραξίες στους μετόχους, ενώ ταυτόχρονα επενδύει σε τομείς που θα προσφέρουν υψηλές αποδόσεις, όπως είναι οι αναπτύξεις ακινήτων».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέα εξαγορά της ΔΕΗ σε Πολωνία και Ουγγαρία με υπό ανάπτυξη χαρτοφυλάκιο 2 GW
- Νέα ένταση μεταξύ Ισπανίας και Ιταλίας για το μεταναστευτικό – Η Μαδρίτη απειλεί με αντίμετρα
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Όμιλος ΔΕΗ: Νέα συμφωνία για χαρτοφυλάκιο έργων ΑΠΕ άνω των 2 GW σε Πολωνία και Ουγγαρία
- ΗΠΑ: Εφετείο «παγώνει» το σχέδιο Τραμπ για αίθουσα χορού 400 εκατ. δολαρίων στον Λευκό Οίκο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Νέο ιστορικό υψηλό για τον Stoxx 600 – Η καλύτερη εβδομάδα από τα τέλη Ιουνίου
- Ρήγμα ΗΠΑ – ΕΚΤ για το γιεν: Η Ουάσιγκτον πούλησε ευρώ χωρίς να ενημερώσει τη Φρανκφούρτη
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - Ανακοίνωση Αγοράς Ιδίων Μετοχών
- Η Apollo αλλάζει «πίστα» στην easyJet: Premium θέσεις, έξτρα χρεώσεις και συνεργασίες μεγάλων αποστάσεων
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








