Αγορές

Χρηματιστήριο Αθηνών: Πράσινο φως στην εισαγωγή της DOTSOFT στην ΕΝ.Α. PLUS

Ο CEO της Dotsoft, Αναστάσιος Μάνος.

Επίσης πάρθηκαν αποφάσεις για τις εταιρείες ΕΛΒΙΕΜΕΚ, Μοτοδυναμική, Αλουμύλ

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών,  αποδέχθηκε την αίτηση της εταιρίας “DOTSOFT ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.”,  με διακριτικό τίτλο “DOTSOFT A.E.” για την ένταξη των μετοχών της στην Κατηγορία ΕΝ.Α. PLUS της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της “DOTSOFT A.E.” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023.

Το Πληροφοριακό Έγγραφο Ένταξης θα δημοσιευθεί σήμερα, Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023, σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου.

Επίσης, εξέτασε την περίπτωση της εταιρίας ΕΛΒΙΕΜΕΚ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ-ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε., η οποία εμπίπτει στις σχετικές διατάξεις του άρθρου 2.6.12 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου περί διαγραφής και αποφάσισε τη διαγραφή των κινητών αξιών της εταιρίας, καθώς τελεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει προοπτική επαναδιαπραγμάτευσης των αξιών της.

Ως ημερομηνία αφαίρεσης των κινητών αξιών της προαναφερόμενης εταιρίας από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ορίζεται η Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023.

Επιπλέον, η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών κατά τη σημερινή συνεδρίαση ενέκρινε:

  • Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρείας ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ)  από το Μέλος του ΧΑ ΤΡΑΠΕΖΑ OPTIMA BANK A.E.και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023.
  • Την παραίτηση της εταιρείας – Μέλους του ΧΑ BETA ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης ορίζεται η Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023.
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu