Που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή
Στις 4 Μαρτίου θα ανακοινωθεί από την πρόεδρο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η ετυμηγορία της δικαιοσύνης για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή».
Το δικαστήριο είχε ορίσει για σήμερα Παρασκευή την ανακοίνωση περί της ενοχής, ωστόσο ειδοποίησε τους παράγοντες της δίκης ότι δεν είναι έτοιμο. Έτσι σήμερα οι δικαστές ανέβηκαν στηνδρα για να οριστεί νέα δικάσιμος. Όπως είπε η πρόεδρος, η διάσκεψη των δικαστών δεν έχει ολοκληρωθεί και έτσι η απόφαση θα ανακοινωθεί το πρωί της Τετάρτης 4 Μαρτίου.
Η εισαγγελέας της έδρας Κυριακή Στεφανάτου έχει ζητήσει από τους δικαστές να κηρύξουν ενόχους, όπως και πρωτοδίκως και τους 42 κατηγορουμένους.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν αφορούν σε ένταξη, συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Επιπλέον, στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται κατηγορίες για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα το 2013 και την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος Αιγύπτιου αλιεργάτη, κατά την διάρκεια άγριας επίθεσης «τάγματος εφόδου» της Χρυσής Αυγής στο σπίτι που έμενε με άλλους συμπατριώτες του, το 2012.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προβάδισμα Νετανιάχου με 54 έδρες, αλλά χωρίς αυτοδυναμία στις εκλογές του Ισραήλ. Ρυθμιστές οι αραβικοί σχηματισμοί
- Τραγωδία στην Ισπανία: Δεκάδες νεκροί από τη σύγκρουση τρένων υψηλής ταχύτητας
- Φυσικό αέριο: Νέο άλμα στις ευρωπαϊκές τιμές, πάνω από τα 99 ευρώ η μεγαβατώρα
- Κόβεσι στο Politico: «Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κινδυνεύει να εξοντωθεί». Απροκάλυπτη απόπειρα εκφοβισμού στην Ελλάδα
- Aston Martin: Ζημιές και υψηλό χρέος για την εταιρεία του Λώρενς Στρολ
- Ευρώπη: Στενεύει ο κλοιός του χρέους. Κράτη και επιχειρήσεις αντιμέτωπα με ακριβότερο δανεισμό
- Bahri: Σχεδόν δεκαπλάσια τα κέρδη του σαουδαραβικού κολοσσού των δεξαμενόπλοιων
- Fed: Προς «πάγωμα» επιτοκίων αλλά και ενδεχόμενο νέων αυξήσεων στο μέλλον
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








