Τη θέση του Partner στον Τομέα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Financial Advisory) και συγκεκριμένα στον Τομέα Forensic, Financial Crime & Disputes αναλαμβάνει ο Γιάννης Δρακούλης.
_x000D_
Ο Γιάννης Δρακούλης εντάσσεται στην οικογένεια της Deloitte ενδυναμώνοντας την ομάδα του Forensic με την 20ετή εμπειρία του, προερχόμενη κυρίως από έργα ειδικών ελέγχων, διερευνήσεων απάτης, θέματα οικονομικού εγκλήματος αλλά και από τις περιοχές της κανονιστικής συμμόρφωσης, ιδιαίτερα όταν παραβάσεις του πλαισίου επιφέρουν κυρώσεις ποινικού χαρακτήρα. Η ενασχόληση του τόσο με θέματα αντιδικιών όσο και ιδιαίτερα με θέματα νομικής υποστήριξης σε περίπλοκες υποθέσεις αστικού και ποινικού ενδιαφέροντος καθιστούν την εμπειρία του Γιάννη μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα της ομάδας Forensic. Τεχνολογίες αιχμής, forensic data analytics, digital forensics και καινοτομίες θα αποτελούν ένα αμάλγαμα της ενασχόλησης του Γιάννη με την ήδη υπάρχουσα τεχνολογική υποδομή του Forensic Tech Lab της Deloitte, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Με αφορμή την ένταξη του Γιάννη Δρακούλη στο δυναμικό της εταιρείας, ο Αλέξης Δαμαλάς, Financial Advisory Leader της Deloitte Ελλάδος ανέφερε: «Στην Deloitte διαθέτουμε κορυφαίες πρακτικές στον τομέα των Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και είμαι σίγουρος ότι με την άφιξη του Γιάννη στην εταιρεία μας, θα ενισχύσουμε περαιτέρω την ικανότητά μας να βοηθούμε τους πελάτες μας να αναπτύσσουν οργανωτική ανθεκτικότητα, να ενισχύουν την ακεραιότητα και τη διαφάνεια των οργανισμών τους, αξιοποιώντας το μέγεθος της Deloitte και την πολύ μεγάλη τεχνογνωσία της».
_x000D_
Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ο Γιάννης Δρακούλης δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος για τα νέα μου καθήκοντα στην Deloitte, μία από τις κορυφαίες συμβουλευτικές εταιρείες παγκοσμίως. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις στους πελάτες μας, ώστε να τους βοηθούμε να ξεπερνούν τα προβλήματά τους και να δημιουργήσουμε αξία γι’ αυτούς την επόμενη μέρα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θάνατος Μαζωνάκη: Η «κλινική» διαφήμιζε θεραπείες στο διαδίκτυο, αλλά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν τις έβλεπαν
- Η πορτογαλική D3 μηνύει Meta, TikTok και YouTube για «εθιστικό σχεδιασμό»
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Η ΕΚΤ και το πετρέλαιο κράτησαν χαμηλά το ρίσκο
- ΔΝΤ: Στο 3% η παγκόσμια ανάπτυξη το 2026 – Παραμένουν υψηλοί οι κίνδυνοι από ενέργεια και χρέος
- Θάνατος Μαζωνάκη: Σύλληψη των δύο γιατρών για θανατηφόρα έκθεση
- Ιρανική επίθεση προκάλεσε ζημιές σε αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη στην Ιορδανία
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΣΩΜΑ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








