Εννέα άτομα συνελήφθησαν μετά από έφοδο της αστυνομίας σε κτηματολογικά γραφεία
Εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν σε δωροδοκίες και δωροληψίες σε κτηματολογικά γραφεία εξάρθρωσε η Αστυνομία. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων έκανε έφοδο σε οκτώ γραφεία της Αττικής και συνέλαβε 9 άτομα, μεταξύ αυτών και υπάλληλοι των υπηρεσιών αυτών.
Από 500 ευρώ ξεκινούσε η «ταρίφα» που απαιτούσαν, ανά περίπτωση, ως «γρηγορόσημο», τα μέλη του κυκλώματος που εξάρθρωσε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, μετά από έφοδο σε οκτώ μεγάλα Κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.
H Αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη εννέα ατόμων, μεταξύ τους Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι, Υπάλληλοι και Ιδιώτες, που αναλάμβαναν τη διεκπεραίωση εγγραφών και μετεγγραφών ακινήτων.
Οι έξι ήταν υπάλληλοι και μία προϊσταμένη Υπηρεσίας, ενώ στα σπίτια και τα γραφεία των εμπλεκομένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 63.000 ευρώ.
Το Ελληνικό Κτηματολόγιο, σε μία προσπάθεια αποφυγής τέτοιων περιστατικών, έχει θεσπίσει τα αναγκαία ψηφιακά εργαλεία μέσω των οποίων εξυπηρετούνται για τα επείγοντα αιτήματα χιλιάδες επαγγελματίες και πολίτες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2025
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - Οικονομική έκθεση QUALITY & RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ - Οικονομική έκθεση Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
- Το ρεσάλτο του Ισραήλ στην Κρήτη σε πλοιάρια που πήγαιναν βοήθεια στη Γάζα και οι ευχαριστίες προς την ελληνική Κυβέρνηση
- Ο ΔΣΑ ζητά την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών
- Το Ιράν απειλεί με «μακρά και επώδυνα» πλήγματα εάν οι ΗΠΑ επαναλάβουν επιθέσεις
- Πρόταση προανακριτικής κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για Λιβανό και Αραμπατζή λόγω του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησε ο Νικόλας Φαραντούρης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








