Κατά τη διάρκεια της έρευνας κατασχέθηκαν 49 όπλα
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρωινές ώρες σήμερα (11/12) αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Oργανωμένου Eγκλήματος σε Aττική και Θεσσαλονίκη για την εξάρθρωση εγκληματικών ομάδων Tούρκων υπηκόων στη χώρα μας.
Mέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 8 άτομα και έχουν προσαχθεί άλλα 8 ενώ έχουν κατασχεθεί 49 όπλα και ποσότητες ναρκωτικών.
Την ίδια ώρα, ξεκαθάρισμα λογαριασμών μελών της τουρκικής μαφίας βλέπει η Αστυνομία, πίσω από την ενέδρα θανάτου, με δύο νεκρούς στη Γλυφάδα.
Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι οι αδίστακτοι εκτελεστές πυροβολούσαν δίπλα από μια παιδική χαρά, καταστήματα και μια εκκλησία και από θαύμα δεν είχαμε άλλα θύματα.
Οι συλληφθέντες προσήχθησαν στον εισαγγελέα την Τρίτη και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
- Την Παρασκευή 2/5 η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία
- Υπέγραψαν ΗΠΑ και Ουκρανία για τα ορυκτά
- Πρωτομαγιά: Σε απεργιακό κλοιό η χώρα, πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς
- Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν την Πρωτομαγιά
- Ειρωνεία Τραμπ για Πάουελ (FED): «Εγώ καταλαβαίνω πολύ καλύτερα τα επιτόκια»
- Χρηματοδότηση 13,5 εκατ. ευρώ για στήριξη της δημοσιογραφίας από την ΕΕ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις