Πάνω από 5.000 αστυνομικοί στους δρόμους
Αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης με πάνω από 5.000 αστυνομικούς στους δρόμους και ταυτόχρονα συνεχείς πτήσεις drones και ελικοπτέρων θέτει η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει των εορτασμών για το Πολυτεχνείο (17 Νοεμβρίου).
Ανάμεσα στα μέτρα που αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ενόψει της πεντηκοστής πρώτης επετείου του Πολυτεχνείου την Κυριακή θα είναι και η αυξημένη επιτήρηση από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε πιθανούς στόχους ισραηλινών συμφερόντων.
Ειδικότερα, αύριο Παρασκευή θα οριστικοποιηθούν τα μέτρα και θα ξεκινήσουν να αναπτύσσονται οι δυνάμεις σταδιακά μέχρι και την Κυριακή, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου.
Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί θα περιπολούν στο κέντρο της Αθήνας, στους δρόμους γύρω από το κτήριο του Πολυτεχνείου, στην οδό Πατησίων, στους δρόμους των Εξαρχείων και φυσικά σε όλο το κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να υπάρχει αυξημένη επιτήρηση.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, θα πραγματοποιούν συνεχώς ελέγχους γύρω από το κτήριο του Πολυτεχνείου. Παράλληλα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ θα περιπολούν στην περιοχή των Εξαρχείων και αστυνομικοί της Τροχαίας, οι οποίοι θα προχωρήσουν στις έκτακτες και αυξημένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ιδιαίτερα κατά την Κυριακή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Wall Street: S&P 500 και Nasdaq ανοδικά, ο Dow Jones οριακά χαμηλότερα
- Νέος διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος στη Θέων Αισθητήρες (Theon Sensors)
- Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ): Έσοδα 11,357 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 9,5 εκατ. ευρώ κρατική επιχορήγηση
- Η Wolt κάνει την έκπληξη και μπαίνει στον κλάδο των couriers, λανσάροντας υπηρεσίες αποστολής και παραλαβής δεμάτων
- ΕΧΑΕ: «Δίκαιο και εύλογο» το τίμημα στη δημόσια πρόταση από Euronext
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη 2% για τον γαλλικό CAC 40 – Άλμα 12% για LVMH
- Καραμανλής: «Αν υποτιμηθεί η αμφισβήτηση των Θεσμών από την κοινωνία, βαδίζουμε ολοταχώς σε πολιτική κρίση»
- Κουρμέντζα – Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Τυχεροπούλου πλήρωσε το 80% των δεσμευμένων ΑΦΜ και του «Φραπέ»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις